fbpx

2019. Legmenőbb táskatrendje

A nők egyik legfontosabb kiegészítője a táska. Nyilván elsődleges szempont mindenkinél, hogy praktikusan tudja a dolgait bepakolni, passzoljon az adott outfithez és nagyjából minden elférjen benne. Mégis a nők nagy része a fél életüket a táskájukban töltik, ugyanis sosem találnak semmit. Ennek ellenére, szeretjük, hogy van és szeretjük gyakran cserélgetni.

Tavasszal már hódított a vintage és a retro fazon, ami nyáron is abszolút helytáll, pláne, hogy a ruhák stílusával is megegyezik.

Óriási lavinával érkezett az övtáska és ennek mindenféle fazonkialakítása. Imádják a tervezők, nem csak sportos, de elegáns ruháknál is előszeretettel alkalmazzák.

A clutch, azaz a kisméretű darabok nagyon jól mutatnak a kezünkben, bár ezekben sok holmink nem fér el. A plus size lányoknak kifejezetten ajánlott kisebb méretű darabokat alkalmazni, ugyanis a nagyméretű táska sokszor nagyíthat az összképen.

A különleges formák, fazonok és minták segítségével egy basic ruhát is feldobhatunk, viszont arra figyeljünk, hogy ha mintás a ruhát alkalmazunk, akkor a táskánk mintája vagy passzoljon a lookhoz, vagy ne legyen rajta minta.

Egyébként, ha már mintáknál tartunk, nagy divat, az ugyanolyan mintázatú táska, mint a ruhánk, vagy a cipőnk. Mindenképp válassz olyan mintákat, amik a nyarat igézik! Legyen az gyümölcs, tengeri állatok, növények, fagylaltok vagy tengerészek, biztosan sokan dicsérik majd.

A fazonválasztásnál, amit még érdemes tudni, hogy a kerek fazonok lágyítanak a karakteres alkaton, míg az éles geometriai szögek, négyzetek egyensúlyt hozhatnak egy kerekebb alkatnál.

Nyáron, akárcsak tavasszal érdemes vidám színeket használni. Egy feltűnő neon, élénksárga vagy lágy pasztell, kellemes megjelenést nyújt. A szalma és fonott darabok szintén a nyár kedvencei.

A hátizsák még mindig divatos, ráadásul gerincoszlopunknak is kímélőbb darab, így nyugodtan alkalmazhatjuk.

Üzleteinkben nagyon sok divatos darabbal találkozhatsz, érdemes többször, több helyen szétnézni.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 Ágoston Bettina Stylist-Háda