fbpx

BAR-1.1.1-21-2021-00007

Projekt megnevezése

Kapacitásbővítés és új technológia kiépítése a Háda-1 Kft.-nél.

Kedvezményezett neve: „HÁDA-1” Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Kapacitásbővítés és új technológia kiépítése a Háda-1 Kft.-nél.

Elszámolható összköltség: 518 774 310 Ft

Vissza nem térítendő támogatás összege: 259 387 155 Ft

Támogatás mértéke: 50 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében, a webáruház üzemeltetéséhez szükséges üzemcsarnok kerül megépítése. Az épületen belül irodák, szociális helyiségek, valamint az áruszállításhoz térkövezett udvar kerül kialakításra.

A projekt célja a webáruház fejlesztése, kapacitásának növelése. A fejlesztés során a webáruház üzemeltetéséhez szükséges üzemcsarnok kerül megépítésre, ezen kívül az épületen belüli irodák, és szociális helyiségek kerülnek kialakítása, valamint térkővel vonják be az áruszállításhoz használt udvart.

A fejlesztés részeként kiépítésre kerül a webáruház működtetéséhez és a készlet tárolásához szükséges kétszintes tároló rendszer és informatikai rendszerrel vezérelt konvejor pálya, illetve az árukészlet megjelenítéséhez szükséges fotóstúdiók és informatikai állomások (munkahelyek) is kialakítása kerülnek, ezekhez kis értékű tárgyi eszközök beszerzése is társul. Beszerzésre kerülnek a logisztikai rendszer üzemeltetéséhez szükséges további eszközök, a webshophoz szükséges szoftverek, továbbá

programok, applikációk fejlesztése is történik.

A projekt megvalósításának hatására a telephely korszerű eszközökkel és jobb infrastruktúrával fog rendelkezni. A projekt hosszú távú céljai között szerepel, hogy a beruházás elősegítse a cég gazdaságos működését.

A projekt megvalósításának tervezett dátuma: 2023.12.31.

A projekt teljes mértékben megvalósult 2023.12.20. napjával.
A webáruház üzemeltetéséhez szükséges üzemcsarnok elkészült, az eszközök beszerzésre megtörtént, a szükséges szoftverek, programok és applikációk beszerzése illetve fejlesztése megvalósult.
Az üzemeltetés engedélyezése és a használatba vétel elrendelése megtörtént.

https://hada.hu/wp-content/uploads/2024/04/hada_palyazat_2404.pdf