fbpx

Állások

Böngéssz állásajánlataink között és találd meg az érdeklődésednek megfelelő állást! Amennyiben nem találod meg az ideális állást, úgy jelentkezz adatbázisunkba, és küld el nekünk egy fényképes önéletrajzot a következő e-mail címre: allas@hadakft.hu

Üzleteink az ország számos pontján megtalálhatóak. Bővebb információt a teljes üzletlistáról az 'üzletek' oldalon találsz.

2021.09.15.

Ruházati eladó (Maglód)

Éppen munkát keresel vagy váltani szeretnél? Akkor jelentkezz hozzánk ruházati eladónak maglódi üzletünkbe!
2021.09.15.

Ruházati eladó-pénztáros (Nyíregyháza, Cédrus Üzletház)

Most nyíló nyíregyházi üzletünkbe ruházati eladó-pénztáros munkatársakat keresünk! Jelentkezz hozzánk most! Képzeld el, hogy csak egy kattintásra vagy az új állásodtól!
2021.09.15.

Ruházati eladó (Nyíregyháza, Cédrus Üzletház)

Most nyíló nyíregyházi üzletünkbe eladó munkatársakat keresünk! Jelentkezz hozzánk most! Képzeld el, hogy csak egy kattintásra vagy az új állásodtól!
2021.09.15.

Kisegítő ruházati eladó (Zalaegerszeg)

Folyamatos bővülés miatt kisegítő ruházati eladót keresünk zalaegerszegi üzletünkbe!
2021.09.15.

Kisegítő ruházati eladó (Kaposvár)

Imádod a ruhákat és érdekel a divat? Éppen másodállást keresel? Ismered a Hádát? Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy megismerd! Képzeld el, hogy csak egy kattintásra vagy az új állásodtól!
2021.09.15.

Kisegítő ruházati eladó (Nagykanizsa)

Képzeld el, hogy csak egy kattintásra vagy az új állásodtól! Jelentkezz hozzánk kisegítő ruházati eladónak!
2021.09.13.

Kisegítő ruházati eladó (Pécs)

Imádod a ruhákat és érdekel a divat? Éppen munkát keresel vagy váltani szeretnél? Ismered a Hádát? Ne habozz, most itt a lehetőség, hogy megismerd! Képzeld el, hogy csak egy kattintásra vagy az új állásodtól!
2021.09.13.

Ruházati eladó-pénztáros (Pólus)

Imádod a ruhákat és érdekel a divat? Most ruházati eladó-pénztáros munkatársat keresünk a Pólus Center-be. Ne habozz, jelentkezz!
2021.09.13.

Ruházati eladó (Budapest, X. kerület, Gyömrői út)

Szeretnél részese lenni valami újnak? Szívesen kipróbálnád magad egy sikeres csapatban? Ismered a Hádát? Csatlakozz hozzánk és legyél a Háda üzletének munkatársa!