fbpx

2019. Őszi trend

Dübörög az ajtón az őszi szellő. Ti már beszereztétek a legmenőbb darabokat? Ha nem, akkor adok pár tanácsot mi az, amivel tuti nem fogtok mellényúlni.

Marad a retro, de most időben ugrunk egy kicsit a ’80-as évekről vissza a ’70-es évek divatjára. Igen! Ismét jön a trapéz és a bő szárú nadrágok korszaka. Minden, ami nagy és feltűnő. Óriás övek, gombok, masnik, nagy minták akár káoszhatást keltve egymástól teljesen eltérő elhelyezkedésben is. Széles nagy vállak, buggyos ujjú blúz megoldások.

A túlméretezett pulóverek és oversize kabátok még mindig toppon vannak. Ami esetleg új, hogy élénk színekben is megjelenik és így vidámságot sugallgatunk a hideg őszi napokon.

Anyagban visszatér a latex és bőr, ami megjelenik szoknya, nadrág és kabát kivitelben.

A patchwork más néven foltokkal díszített darabok külföldön már egy ideje fénykorukat élik, de szerencsére nálunk is egyre többet láthatunk majd ősszel.

Idén a nadrágkosztüm a business főirányzata, amit nem csak az irodában, de hétköznapi viseletként is trendi.

Gyönyörű fazonokkal és színekkel találkozhatunk. Divat a pasztell minden árnyalata, a fáradt tengerkék, a lila, marsala, okkersárga, na és ne feledkezzünk meg a feltűnő nyári hónapokra emlékeztető árnyalatokról sem.

Az androgün és maszkulin stílusok eddig is jelen voltak, de a gender téma, ami nemtelenséget jelent erősen jelen lesz, és még inkább kiéleződik ősszel és télen. Ezeket az unisex darabokat férfiak és nők is hordhatják, melyek segítségével jól kombinálhatjuk ruhatárunk feltűnőbb darabjait.

 A military trench coat darabok szintén divatosak lesznek. Érdemes ezek feldobnunk egy-egy vastagabb akár stílusban eltérő övvel.

Akik nagyon fázósak ne aggódjanak! Jönnek a nagyon vastag anyagok, óriás, földig érő kivitelben. Így az átmeneti vékonyabb anyaggal rendelkező darabokat is be tudjuk építeni a hétköznapokba. Megjelennek a bokamelegítő zoknik, a bokacsizmák, majd a hidegebb napokon a csizmák szára ismét felcsúszik a comb magasságába.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda