fbpx

2019. Tavaszi Trend

Közeledünk a Tavaszhoz, így ha kisüt a nap, már mindenki előszeretettel felvenné a tavaszi ruháit. No de nézzük, idén tavasszal mik lesznek a trendi darabok.

A meleg szezonban a körömvirág, telített és napos sárga, korallnarancs árnyalatok robbannak be a ruhatárba, ami vidámságra, napsütésre emlékeztet és melegséget sugall. Végre visszatérnek a feltűnő neon színek, ami egy barna bőrön kitűnően világít. Ezeket a filctollra emlékeztető árnyalatokat vegyítve, vagy egy letisztult szettel is kombinálhatjátok. Ha valaki pedig a pasztell árnyalatokat kedveli, akkor válassza a levendula lilát. A télből áthozzuk a fehér színt, öltözz talpig fehérbe és használj egy ütős kiegészítőt, vagy egy színes cipőt szettedhez.

Változatos színnyomásokkal készítenek mintákat a tervezők, mint egy művészi festményt kivitelezik az alkotásokat a ruhákon, ugyanis az absztrakt hatás és a tapéta mintára emlékeztető óriási virágok igazán lendületes összképet alkotnak majd. A 60-as évek mintái és anyagai, a 80-as és 90-es évek aerobik és sportruhái újragondolva szinte mindenhol megtalálhatóak lesznek. Mindezek mellett a csíkok, kockák, feliratok és pöttyök is maradnak a trendben. A pszichedelikus fesztiválstílus batikolt mintája nemcsak kedvcsináló és izgalmas, de egyben divatot képvisel.

Kiegészítőként használj övet és klasszikus western stílusú rojtos darabokat. Ha ékszert vagy fejdíszt szeretnél, akkor a nagyméretű extrém fülbevalót és a mintás fejkendőt, kalapot válassz. A karperec és a gyűrűk használata szintén ajánlott.

Az anyagokat tekintve az áttetsző, bársony, farmer, hálóruha hatást keltő selyem lesz a szezon kedvence és plusz rétegnek használhattok halászháló hatású darabokat. Ezeket nyugodtan mixelhetjük is egymással, ugyanúgy, mint a mintákat, hisz már minden divat mindennel. Ha igazán feltűnő szeretnél lenni, akkor pedig válassz ugyanolyan mintájú táskát és cipőt, mint a ruhádon lévő.

A nadrágfazonokat tekintve a bővebb szabások, culotte darabok és a fodros szárú darabok,  míg a szoknyáknál pedig a midi és „A” vonal lesz toppon.

Ha esküvőre, vagy estélyre készülsz, akkor egy hatalmas ruhakölteménnyel biztosan nem nyúlsz mellé, hódít a taft és a sifon fodor.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda