fbpx

2023-as nyári trend

Fesztivál, tengerparti kirándulás, medencés partik, koncertek, napsütés, természet, élet és energia. Ugye te is fel vagy villanyozva a nyári szezon hallatán? Naná! Ki ne szeretné már a vastag ruháit lenge nyárira cserélni?

No de milyen darabok hódítanak 2023 nyarán? Nézzük:

☀️ Tavaszról maradnak az élénk, vidám színek, a csillogós, a fényes és az áttetszős darabok. Azt, hogy mit viselsz a sejtelmes anyag alatt, az teljes mértékben a te fantáziádra van bízva!

☀️ Csőtop: Egy ideje már nincs divatban a pánt nélküli felsőrész, de idén nyáron újra fénykorát éli majd. Válassz hasnál kivágott, itt-ott tekert vagy ,,crop” darabot belőle!

☀️ Fehér ,,basic” felsők: Párosíthatod akár egy extravagánsabb alsóval vagy egy kényelmes és könnyen viselhető ,,cargo” nadrággal.

☀️ A testhez simuló fazon kedvelői örülhetnek, mert idén a ,,balettcore”, ,,pilates”, ,,cami bodyk” viselése igazán menő, akár kiegészítve más stílussal.

☀️ Mit viseljünk alul? Ha nadrágos vagy, akkor válassz hosszú szárú trapéz farmert, bővebb nadrágokat, oldalzsebes vagy ,,cargo” nadrágokat! A szoknyáknál, a hossz és a fazon leginkább a te ízléseden múlik! Divat a hasított, aszimmetrikus és fodros megoldás is. A 70-es évekből nemcsak a bő szárú farmer tér vissza, de a horgolt felsők, szellős csengőujjak és a klumpák is.

👉 Tipp: Viselj kiegészítőket! Egy egyedi táska vagy cipő feldobja az egyszerűbb szettedet is. A hajpánt, hajráf, fülbevaló és nyaklánc mind megmutatja az egyéniséged, így olyan kombinációt válassz, ami igazán te vagy!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist