fbpx

2023-as tavaszi divat

Már csak egy hónap választ el az új szezontól, de vajon a ruhatárad is készen áll a változásokra? Ugyanis 2023 tavaszi trendje rengeteg régi dolgot gondol újra és épít be a ruhatárba.

Nézzük mik lesznek a legmenőbb darabok!

🌸 Zsebes nadrágok és bő farmerok: Ha régebben kedvelted a ,,military” által divatba jött zsebeket, akkor most ez a te szezonod lesz. Minél több és minél nagyobb zsebek vannak a nadrágodon, annál trendibb leszel! A bő szabású trapézszárú nadrágokról nem is beszélve. Ezekhez párosíthatsz bővebb felsőt, de ,,crop toppal” is tökéletes párosítás.

🌸 3 dimenziós virágok: Pár éve még mindenki Rosalindának érezte magát és mindenhol virágokat viselt. Virágok a hajban, az övön, a ruhánkon. Idén ismét visszatér a 3D virágőrület, amiket a tervezők már a ruhák részeként álmodtak meg.

🌸 Oversized blézerek, ingek: Az ,,oversized” már egy ideje divatos stílus, most különleges blézerkialakításaival és egyedi színpárosításaival találkozhatunk.

🌸 Ingruha és fehérneműre emlékeztető ruhák: A klasszikus ingruha fazont szintén újra gondolták a tervezők különleges alakú gallérokkal, fodrokkal, egészítették ki, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá legközelebb állót.

🌸 Áttetszős darabok: A régi áttetszős felsőidet, ruháidat mindenképp vedd elő és viselj alatta neon árnyalatot!

🌸 Neon zöld és magenta: Idén ezek a legkedveltebb tavaszi színek, azonban a neon minden árnyalata tökéletes választás akár hétköznapokon is.

🌸 Rojtok: A rojtok mindig visszatérnek, idén is meghatározó elemei a divatnak. Szerezz be te is rojtos felsőt, szoknyát vagy valamilyen kiegészítőt! 😊

🌸 Kis hableány őrület: A Disney mesék hercegnője idén visszatér a mozivászonra, így a tervezőket is inspirálta a kis hableány varázslatos világa. A sellőpikkelyekre emlékeztető flittereket, és gyönyörű kagylós felsőket láthattunk a divatheteken.

🌸 Aszimmetrikus szabásvonal: Az extrémebb kivágású és az aszimmetrikus darabok sejtelmességre utalnak. Ha ezeket viseled, megjelenésed egyedi, divatos és inspiráló lesz!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek ésképek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist