fbpx

Biciklis nadrág trend

Új őrület lép trendbe a meleg megjelenésével és ez nem más, mint a biciklis nadrág. Sokunknak eszébe jut az általános iskolai diákévek, amikor a tornabemutatókra kötelező jelleggel, ezt kellett viselnünk. A testre simuló fényes jégersort már a 80-as évek végén és a 90-es évek elején is divat volt, de idővel feledésbe merült.

2019-re új dizájnt kap és nem csak az egyszínű minta nélküli darabok kerülnek piacra, de megjelennek a feltűnő extravagáns mintával ellátott darabok és a csipkével, hálóval, neccel kombinált változatok is.

Hová veheted fel?

Természetes dolog, hogy egyből az edzőterem jut eszünkbe, mivel egy sportruházat alapdarabról beszélünk, de most ebből a környezetből kiemelve több helyen is mutatkozhatsz benne. Természetesen, ha te is a fashioniszták csoportjába tartozol és bátran viseled a divatban megjelenő új dolgokat, akkor tulajdonképpen a biciklis nadrág számos eseményen megfordulhat. Akár még elegáns szett is készíthető belőle.

Mivel hordhatod?

A nadrág mintájától és a hozzá párosított daraboktól függően viselheted magas sarkú cipővel vagy épp sportcipővel is. Ha az utóbbit választod, akkor felvehetsz hozzá, egy crop topot, egy laza felsőt vagy egy oversize pulcsit. Ha pedig a bevállalós magas sarkú kombináció a nyerő számodra, akkor akár egy blézerrel remek alternatívája lehet a csinos ceruzaszoknyás outfiteknek.

Kinek nem ajánlott?

Akinek problémás a bőre és lábra hajlamosak hízni, ugyanis a feszülős darab felkelti a figyelmet az esetleges cellulitos felületre.

Kinek ajánlott?

A fashioniszta kedvelőknek, akik hitelesen viselni tudják magukon. Alkatot tekintve, legjobban a hosszú lábú oszlop alkatú lányoknak ajánlott.

 

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda