fbpx

Bikini trend

Már szinte a talpunk alatt érezzük a tengerparti homokot, halljuk a víz morajlását és elképzeljük, hogy idén nyáron melyik bikinit visszük magunkkal az utazásra. A klasszikus darabok sosem mennek ki a divatból, de a 2021-es palettán számos újdonság vár minket az extravagánstól az egyszerűbb formákig.

Nézzük miket szükséges beszerezned, ha divatguru vagy:

Bordázott: A bordás hatást keltő darabok komfortos érzést biztosítanak a rugalmas anyagnak köszönhetően.

Magas derék: Ha lábaidat szeretnéd nyújtani, vagy csípőd szélességét rejtenéd el, akkor mindenképp válassz magas végződésű bikinialsót!

Csillogó: A csillogós a nyár egyik alapdarabja. Ha szereted a divatot, akkor mindenképp szerezz be ebből is egyet!

Kivágott: Kivágás mell alatt, hasnál, dekoltázsnál, háton. A kivágások szexissé varázsolják az adott darabot. Légy te is extravagáns!

Keresztpántos: Ezek a változatok egy bulis szett részeként is helytállnak. Nyugodtan viseld egy bővebb fazonú blézerrel és egy magas derekú szoknyával vagy nadrággal.

Falatka bikinik: Apró háromszög bikinifelsők, apró sejtelmes bugyikkal, amik épp, hogy takarnak valamit. Ha bevállalósabb vagy, akkor ezen a nyáron csak a képzeleted szabhat határokat!

Kiegészítő: Kalapot, övet és kendőt mindenképp vigyél magaddal ezek a legjobb kiegészítők a nyaralós szetteknél. 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda