fbpx

Bikini trend 2022

🏖 A 2022-es nyár rengeteg izgalmas szabásvonalú, feltűnő színvilágú és egyedi mintázatú bikinit tartogat számunkra.
Nézzük meg, hogy miben lehetsz a strandok divatkirálynője:

🔹 Magas szabású alsók: A retro stílust idéző, csípőcsontot villantó alsók visszatérnek a divatba. Ez a fazon optikailag nyújtja a lábakat, így most hosszabb combokkal sétálhatsz a tengerparton.

🔹 Fordított háromszög: Ha igazán trendi szeretnél lenni, akkor egy ilyen darabot mindenképp szerezz be a nyaralásra vagy szimplán vedd fel fordítva a háromszögű bikinifelsődet!

🔹 Pántos darabok: Pántok a mellkasnál, pántok a hason. Minél több vékony pántot keresztezel az egyébként falatnyi bikinidnél, annál izgalmasabb lesz az összkép.

🔹 Folyékony fém, arany/ezüst árnyalatok és csillogós: A neon még most is megtalálható a repertoárban, de a pompás csillogás most lekörözte a feltűnő árnyalatokat. A folyékony fém remekül mutat egy napbarnított bőrön.

🔹 Aszimmetrikus pántok, mókás sziluettek: Ha extravagáns párti vagy, akkor most bőven mazsolázhatsz ugyanis a tervezők képzeletének határa a csillagos ég. Izgalmas karikák, aszimmetrikus pántok és egyedi szabásvonalak kerültek előtérbe a divathetekben.

🔹 Összehangolt trend: Ahogy eddig divat volt a teljesen eltérő színű és mintázatú alsó és felső kombinációja, úgy idén az összehangolt harmónia hódit. Válassz egyforma mintával és színnel rendelkező darabokat! Fokozhatod a divatot, ha a kendőd, kalapod és esetleg a papucsod is harmonizál a szetteddel.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda