fbpx

Bikini trend

Már javában tart a strandszezon, de a rengeteg nyaralás és csobbanás még csak most kezdődik. Ilyenkor felmerül a kérdés, milyen bikiniben érkezzünk a strandra, hány darabot vigyünk magunkkal a nyaralásra és mi az a fazon, ami az alkatunkhoz előnyös.

Jöhetnek a válaszok ezekre a kérdésekre:

Miben érkezzünk a strandra? Ilyenkor több szempontot érdemes szem előtt tartani. Mi az aktuális trend, milyen az alkatunk és mik a helyszín adottságai. Trend tekintetében igen széles a repertoár, amik közül válogathatunk. Divat a különböző alsó és felső együttes viselése, még akkor is, ha teljesen különbözik a mintázat. A ’80-as, ’90-es évek retro darabjai, az egyrészes fürdőruha.

JöA mély dekoltázs, az extrém kivágások és megkötések. A gyönyörűen csillogó köves, vagy flitteres megoldások. A fodrok, madeirák és csipkék. Színek tekintetében a neon, pasztell, sárga árnyalatai, de az őszi avarszínek is toppon vannak. Ha mintáról van szó, akkor igazi trópuson érezhetjük magunkat. Minden hódít, ami a tenger vagy óceánpartra emlékeztet minket, legyen az kagyló, cápa, pálmafák vagy épp egy koktél. Használjunk kendőt, nagy kalapot, masnikat és bizsukat is, mert idén a csillagos ég a határ.

Különböző fazonok, különböző alkatokra. Szerencsére rengeteg kialakítással találkozhatunk, így alkatunkhoz remekül tudunk bikinit választani.  A rövidebb lábakkal rendelkező és a hosszú felsőtestű lányok mindenképp magas derekú bugyit alkalmazzanak, ezzel optikailag arányosak lesznek. A nagy mellel rendelkező lányoknak érdemes mélyebb dekoltázst választani, ezzel szemben a kisebb mellel rendelkezők alkalmazhatnak magasan zárt bikiniket, pánt nélküli felsőket és fodros, rátétes megoldásokat, hogy optikailag nagyítsák méretüket. Ha valaki hasra hajlamos hízni, akkor válasszon egyrészes, anyagában húzott darabot, ezzel remekül elrejtheti a felesleget. A plus size körte alkatra is remek „A” vonalú fürdőruhákat találunk, de nekik a kendő is remek megoldást biztosít.

Hány darab bikinit vigyünk magunkkal? Egyhetes tengerparti vagy belföldi nyaralásra mindenképp törekedhetünk a változatos megjelenésre. Mivel már divat a különböző felső és alsó együttes viselése, így két szettből, máris három variációt is kapunk. Mindenképp azt tanácsolom, hogy minimum három darab legyen nálunk, ha nem is a megjelenés miatt, de arra is gondolnunk kell, hogy hirtelen rossz lesz az idő és a vizes darabot szárazra cserélnénk, illetve bikininkkel bármilyen baleset is törtéhet, így mindig jól jön a plusz darab. Egyébként mivel kis helyet foglal a bőröndben, nyugodtan vihetünk a hét minden napjára különböző egybe, vagy külön részes bikinit, trikinit, tankinit.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina – Stylist Háda