fbpx

Celebruhák Second Hand szemmel

Manapság tudjuk, hogy a Second Hand üzletekben mennyi kincset találhatunk, s azzal is tisztában vagyunk, hogy minden alkat és korosztály megtalálja a neki legmegfelelőbb szetteket, de korántsem biztos, hogy eljut a tudatunkig az az információ is, hogy talán a megvásárolt ruhánk fazonja épp az idei szezon legdivatosabbja, mert a Londoni divatesten több celeben is ez a fazon volt látható. Igen, ez tény és való, hogy simán találhatunk olyan különleges kincseket, melyek bármely gálán vagy díjátadón megállják a helyüket.

No de, hogy miért is van ez?

Talán pont azért, mert a Second Hand üzletekben lévő árukészlet, mind külföldről származik, nagy része Angliából, ahol a legnagyobb divattervezők legmerészebb álmaikat valósítják meg a ruhaiparban. Így a világsztárok első kézből a legextravagánsabb fazonú darabokat kihasználva, tündökölnek a vörös szőnyegen, s ezeket fazonokat látva, több márka is megpróbálja az aktuális divatszabást beépíteni a saját kollekcióiba, így hihetetlen gyorsasággal terjed a divat és mihamarabb eljut hozzánk a Second Hand üzletein keresztül.

A másik roppant nagy előnye ezeknek a boltoknak az, hogy ha szeretnénk egyik kedvenc világsztárunk régebbi divatnak megfelelő fazonú ruháját beszerezni, akkor erre is van lehetőségünk, ha egy Second Hand üzletet választunk. Hisz nem csak az szól mellette, hogy a legdivatosabb és legkülönlegesebb fazont lelhetjük meg, hanem az is nagy pozitívum, hogy olyan fazonokkal is találkozhatunk, ami a legújabb divat miatt, már egy márkaboltban sem található.

Celebek között is van plus size mérettel rendelkező és modellalkat is, tehát akkor sem kell elkeserednünk, ha szerelmesek leszünk kedvenc hírességünk legutóbb viselt ruhafazonjába, csak ő épp 36-os mérettel rendelkezik, mi pedig 44-el, hisz a Second Hand üzletekben XXS-XXXL-ig minden méret megtalálható. Viszont arra nagyon figyeljetek, hogy a ti alkatotokhoz, mely fazonok a legelőnyösebbek. A legfontosabb mindegyik alkatkategóriánál, hogy a legvékonyabb pontját hangsúlyozza, s akkor tuti senki se nyúl mellé! 😉

A legegyedibb kincsekért látogassatok el üzleteinkbe, hisz a világmárkák mellett, különleges darabokat, érdekes szabásokat találhattok szuper áron.

S ha tanácstalan vagy az öltözködés terén, akkor az oldalamon jelentkezz be az ingyenes stílustanácsadásra, hogy segítségemmel te is könnyedén és magabiztosan léphess az utcára. Hisz a magabiztos megjelenés elengedhetetlen a mai világban.

További stílustippek:

https://www.instagram.com/hadastylist/

www.facebook.com/bettina-stylist

Ágoston Bettina

Háda-Stylist