fbpx

Csúnya pulcsi és zokni trend 2021

Karácsonyi csúnya pulcsi és csúnya zokni. Neked is van kedvenced?

Ha december, akkor ,,csúnya pulcsi”, na de mi a helyzet a csúnya zoknikkal? Idén egyre több variációt vásárolhattok magatoknak a ,,csúnya zokni” kínálatból. Akár összhangba is hozhatjátok a kettőt így tuti, hogy feltűnőek és divatosak lesztek!

A színes és mintás zoknik már tavaly is nagy trendet képviseltek. Melegítő funkciójukat is betöltötték, főleg a lábszárlengető nadrágok miatt. Na de a tervezők fantáziájának határa a csillagos ég, így idén jópofa karácsonyi kivitelben is viselhetitek ezeket a zoknikat.

Viseld térdig érő változatát szoknyával és bakanccsal, vagy párosítsd egy olyan farmerhoz, amiből kilátszik!

A csúnya pulcsik világnapját minden évben változó napokon, december harmadik pénteki napján tartják. Idén ez december 17-re esik, így törekedj te is arra, hogy ezen a napon csúnya pulcsit viselj!

,,Csúnya pulcsit” viselhettek különböző céges rendezvényeken, karácsonyi csapatépítőkön és még mindig jópofa tud lenni egy közös családi túrán a természetben vagy egy családi vacsorán, a karácsonyfa díszítésnél.

Léteznek „egyen csúnya pulcsik” is, a családok vagy szerelmespárok részére. Így össze tud öltözni az egész család. Ez tökéletes lehet például egy fotózás alkalmával. Üzleteinkben is érdemes szétnézni, ugyanis sokszor előfordul több egyforma vagy hasonló mintával rendelkező darab.

A csúnya pulcsikat remekül beillesztheted különböző szettekbe! Ha szoknyapárti vagy, akkor nyugodtan felveheted „A” vonalú, szűk szabású, mini, midi, lady, mezzo, vagy épp maxi változatokkal.  Remekül passzol hozzá egy bakancs vagy egy combig érő divatos csizma. Ha a nadrágokat helyezed előtérbe, akkor is széles a repertoár, ugyanis kombinálhatod különböző nadrágfazonokkal.

Tehát nincs más dolgod, kincskeresésre fel!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda