fbpx

Csúnya pulcsi és zokni trend

Neked is van kedvenced?

Ha december, akkor ,,csúnya pulcsi”, na de mi a helyzet a csúnya zoknikkal? Idén egyre több variációt vásárolhattok magatoknak a ,,csúnya zokni” kínálatból. Akár összhangba is hozhatjátok a kettőt így tuti, hogy feltűnőek és divatosak lesztek!

A színes és mintás zoknik már tavaly is nagy trendet képviseltek. Melegítő funkciójukat is betöltötték, főleg a lábszárlengető nadrágok miatt. Na de a tervezők fantáziájának határa a csillagos ég, így idén jópofa karácsonyi kivitelben is viselhetitek ezeket zoknikat.

Viseld térdig érő változatát szoknyával és bakanccsal, vagy párosítsd egy olyan farmerhoz, amiből kilátszik!

A csúnyapulcsik világnapja december 20-án van, így törekedj te is arra, hogy ezen a napon csúnya pulcsit viselj!

A kialakult járványhelyzet előtt rengeteg eseményen megjelenhettél ,,csúnya pulcsiban” különböző céges rendezvényeken, karácsonyi csapatépítőn stb. Jelenleg még mindig jópofa tud lenni egy közös családi túrán a természetben, egy családi vacsorán, a karácsonyfadíszítésnél, vagy bármilyen olyan programon, ahol ebben a helyzetben is részt lehet venni.

Léteznek „egyen csúnyapulcsik” is, a családok vagy szerelmespárok részére. Így össze tud öltözni az egész család. Üzleteinkben is többször akadhattok párban lévő darabokra.

A csúnya pulcsikat remekül beillesztheted különböző szettekbe. Ha szoknyapárti vagy, akkor nyugodtan felveheted „A” vonalú, szűk szabású, mini, midi, lady, mezzo, vagy épp maxi változatokkal.  Remekül passzol hozzá egy bakancs vagy egy combig érő divatos csizma.

Miley Cyrus énekes és Liam Hemswort színész is évről évre egyre viccesebb ,,csúnya pulcsit” öt magára.

Ha a nadrágokat helyezed előtérbe, akkor is széles a repertoár, ugyanis kombinálhatod különböző nadrágfazonokkal.

Egy kis inspiráció különböző nadrágtrendhez: https://www.hada.hu/oszi-nadragtrend/

Tehát nincs más dolgod, kincskeresésre fel!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda