fbpx

Diák divat

Ha igazán trendi szeretnél lenni az iskola folyosóján sétálva, akkor olvasd végig ezt a cikket és meríts ölteteket, hogy mivel durranthatsz nagyon a tanévkezdéskor.

Már tavasszal a háttérbe szorultak a ,,skinny jeans” trendek, ezeket felváltják a trapéz, egyenes vagy bőszárú nadrágok. Ha még nem állsz teljesen készen a szűk fazont levenni, akkor válaszd a kettő közötti megoldást és viselj ,,mom jeans” kialakítást!

Ehhez remekül passzol egy bővebb fazonú pulóver, vagy ha csajosabbra vennéd a formát, akkor nyugodtan párosítsd egy szűk ,,basic” felsővel, de azért arra figyelj, hogy a hasvillantás nem az iskolapadba való! 🙂

Kabátok közül a szőrös kialakítások nemcsak meleget nyújtanak, de a közkedvelt darabok élére kerültek. Ezek közül is a legdivatosabbak a ,,teddy” jellegű fazonok. Számos megoldások közül válogathatsz pufi, bőr, valamint az örök kedvencünk, a farmerkabát területén. 

Mintázatban viselj tyúklábmintát, különböző feliratos dolgokat, vagy épp a kedvenc Disney hercegnődet! Mindegyik az ősz kedvenc darabja lesz, de ami a legnagyobb újdonság, az a boci minta. Tehénfoltok felső és alsóruházaton. Ez aztán a feltűnő extravagáns megjelenés!

Ahogy vannak divatos cuccok, úgy akadnak divatbakik is, amit jobb lesz elkerülnöd!

Na és ha már divatos outfittel rendelkezel, akkor semmiképp se felejtsd el a divatos kiegészítőket, idén a nagy ékszerek mellett a hajpántokon, hajráfokon lesz a hangsúly. Hódít a puffos, masnis, bársony és a bőr kialakítás.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

Stylist-Háda