fbpx

Esküvői trendek

Menyasszony, örömanya vagy vendég vagy?
Mi segítünk, hogy miben érkezz a nagy napra!

💍A menyasszonyok szerencsés helyzetben vannak, ugyanis napjainkban már számos fazon és anyag elérhető a ruhaszalonokban. Dekoltázst, kivágást, díszítést tekintve határ a csillagos ég. Idén a különlegesebb kialakítások és a nadrágkosztümös megoldások hódítanak, de a jól megszokott klasszikusok a sellő és hercegnő fazon is divatban maradt.

A 2022-es divathetekben a hagyományos sziluettektől eltérő modern remekműveket, extrém dizájnelemeket, különleges hátkivágásokat, habosbabos tüllszoknyákat, terjedelmes fodrokat, nagy masnikat és merészebb dekoltázsokat láthatunk. A személyiségünk egyediségét ma már hangsúlyozhatjuk a ruhánk segítségével, akár fehér helyett más árnyalatban is kimondhatjuk a boldogító igent. Anyagban a rátétes, a nyomott mintás, az áttetsző, a csipke, a madeira és a selyem, amik idén trendben vannak.

💐A koszorúslány ruhák színei általában az adott témához vagy az idei trendszínekhez kapcsolódnak. Fontos, hogy eltérő legyen az örömanyák ruhájának színétől és passzoljon a dekorációhoz a harmonikus összkép miatt.

✨Az örömanya ruhák általában valamilyen pasztellszínben készülnek. Viszont érdemes figyelnünk arra is, hogy a kiválasztott árnyalat passzoljon a saját színtípusunkhoz!

Ruhahosszban a ,,maxi” még mindig elegánsabb, de egy ,,midi” vagy ,,lady” is lehet csinos darab. Az évek múlásával a menyasszonyi ruhák is egyre inkább rövidülnek.

🎀Ha vendégnek készülsz, akkor érdemes két szettet is magaddal vinned! Általában vacsora után szokott mindenki átöltözni az esti bulira. Az első ruhád legyen elegánsabb, visszafogottabb, míg az esti inkább a lazább, kényelmesebb, esetleg merészebb! Érdemes figyelned arra is, ha lesz templomi szertartás, akkor egy sál vagy blézer legyen nálad, ami a vállaidat eltakarja!

 Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda