fbpx

Fesztiváltrend 2023

Európa legmenőbb zenei fesztiválján, a Balaton Soundon szuper outfiteket láthattunk. Voltak, akik extravagáns, voltak, akik kirívó szetteket és voltak, akik egyszerűbb ruházatot öltöttek magukra.

Fesztiválra extravagáns outfit?
Igazából rajtad múlik a döntés. Egy dolog viszont egészen biztos: a fesztiválok alkalmával nincsenek határok, bármit felvehetsz, amiben jól érzed magad és használhatsz mindenféle kiegészítőt, testékszert vagy tetoválást.

Idén nagyon hódít a neon, flitter, a tüll és az áttetsző ruházat, de ahogy minden évben a farmer shortot sem szabad elhanyagolni, ami tökéletes több felsővel is. Viselj hozzá pólót, crop topot, bikinifelsőt vagy fürdőruhát. Mindegyik nagyon egyedi lesz.

Fesztivál előtt érdemes az időjáráselőrejelzést is figyelemmel kísérni, ugyanis az esős napokon egy gumicsizma is jól jöhet a tomboló tömegben. Egyébként, ha már a lábbelinél tartunk, ilyenkor bakancs, tornacipő vagy sportcipő a legjobb választás. Napközben pedig mindig jól jön egy kalap vagy sapi a tűző nap ellen, ami este szintén lehet az öltözékünk része.

👉 Tipp: Ha több napra érkezel, akkor próbálj úgy pakolni, hogy jól kombinálhatóak legyenek egymással a ruháid, így kevesebb darabból tudsz több szettet készíteni!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist