fbpx

Fürdőruha trend 2023

Fürdőruha az utcára? Miért ne!

Ha nyár, akkor meleg, ha meleg, akkor strand, ha strand, akkor fürdőruha, ha fürdőruha, akkor pedig nézzük meg azt, hogy miként viseld utcára!

Egy vagy kétrészes?

🩱 Az egyrészes fürdőruha nem csak divat, de akár felsőként is funkcionál. Viseld, szoknyával vagy nadrággal és dobd fel pár kiegészítővel!

👉 Tipp: Akkor mutat majd igazán jól, ha magas derekú alsót viselsz hozzá!

👙 A kétrészes változat felsőrészét szintén be tudjuk építeni az outfitünkbe. ,,Croptop” helyett tökéletes választás. Viselj hozzá egy ,,oversize” blézert és egy most trendi sportcipőt!

👉 Tipp: Válassz élénk színű blézert az extravagánsabb összkép érdekében!

Azért jó érzés abba belegondolni, hogy a nyaralásra bepakolt 4-5 darab fürdőruhádból a vízpart mellett pár új szettet is összeállíthatsz, nemde? Így a bőröndödben is több hely lesz és a kreativitásodat is kiélheted. 😉

🎊 Ha fesztiválra készülsz, akkor se feledkezz el a fürdőruháidról, mert a buliszetted részeként te lehetsz az egyik legmenőbb outfit tulajdonosa.

👉 Tipp: Áttetsző ruha alatt merész és egyben a legmenőbb fesztiválviselet!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist