fbpx

Gyereknap 2021

Gyereknap, cuki összeöltözős „outfit” inspirációk anyáknak és gyermekeiknek

Bizonyára mindannyiunk életében eljön az az időszak, mikor gyermek érkezik a családba és szeretnénk összeöltözni egy-egy adandó alkalomra. Most például közeledik a gyermeknap, ahol a kicsiknek is nagy élmény lehet, ha ugyanolyan hajpántja van, mint anyának, vagy ugyanolyan minta van például az ingén, mint apának. Akár készülhetünk fotózásra, szülinapra, esküvőre, kirándulásra is egyforma szettekkel.  Nagyon édes anya-baba, apa-baba, vagy akár egész családi ,,outfit” inspirációkkal találkozhatunk a különböző ,,social media” felületeken kutatva. Nézzük is meg, hogy milyen egyszerű darabokat ölthetünk magunkra, hogy passzoljon a családi outfit akár ,,second hand” üzletekből összeválogatva:

 Örök darabnak nyilvánítható a farmer, szinte mindenkinél megtalálható a gardróbban,  a babáknál is különböző árnyalatú és koptatású variációival találkozhatunk. Az anyukák és lányaik farmerszoknyát is viselhetnek, ha kényelmesebb nekik, mint a nadrág. Ehhez tulajdonképpen bármit párosíthatunk. Viselhetünk felsőruházatként toppot, inget vagy pólót azonos mintával és színnel.

A leggings és a tunika nemcsak divatos, de az anyának és a babának is az egyik legkényelmesebb viselet. Ha éppen kisfiúnk van, akkor az idei hosszított gyermekpóló trendet is követhetjük. Színben passzoljon anya tunikájához és máris cuki összképet alkotunk majd.

Ha meleg van, akkor bevethetjük az egyforma ruhácskákákat anya és lánya páros estén.  Gyönyörű masnin, madeirás, fodros változatokkal találkozhatunk. A kiegészítők tekintetében viselhetünk ugyanolyan hajdíszt, sapkát, kendőt vagy lábbelit.

Ha te is szeretnél egyforma szetteket a gyermekeddel, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

           Stylist-Háda