fbpx

Gyerekruha trend

Mit adsz a gyermekedre?
Réteges öltözködés és divatos darabok

Az ősz szinte minden szülőnek fejtörést okoz. Sokszor csalóka az időjárás és azt gondolnánk, hogy szinte még nyár van, közben pedig már sokkal hűvösebb a levegő, máskor pedig fordítva. A hirtelen időjárás változásról pedig nem is beszélve. Biztosan veled is előfordult már, hogy esőben indultál el otthonról és egy óra múlva izzasztó napsütés lett. Épp ezért a legokosabb döntés, ha rétegesen öltöztetjük a kicsiket.

Kislányoknál remek választás a harisnyanadrág szoknyával, hozzá pedig egy felső kardigánnal. Így, ha melegedne az idő a harisnyát és a kardigánt elhagyhatjuk. Kisfiúknál léteznek olyan nadrágok, amiknek az alját vissza lehet hajtani vagy gombolni, így rövidnadrág lesz belőlük. Felsőruházatként szintén jó választás egy póló és pulóver. Mindkét esetben, ha hidegebbre fordul az idő, egy kabátkát vagy mellényt is tarthatunk magunknál, így plusz egy réteget tudunk biztosítani.

Divat a gyerekeknél? Miért ne! Igaz, akár már óvodás korukra is kialakulhat a saját kis ízlésviláguk és maguktól szeretnek öltözködni, de azért némi érveléssel tudjuk módosítani az általuk összeállított ,,outfitet”. Ha pedig mégsem, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen a gyermekeknél még nincsenek olyan éles szabályok az öltözködést illetően, mint nálunk. Ha már van kedvenc színük és mesefigurájuk, akkor érdemes a vásárláskor ezt figyelembe venni, így elkerülhetjük a felesleges vásárlást, ugyanis, ha nem tetszik neki, úgysem fogja felvenni, vagy csak nagy hiszti árán.

Jó tanács: Mivel a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, érdemes ,,second hand” ruhákat vásárolni, így költséghatékonyak tudunk maradni. Figyeljük a felnőtt trendeket és az aktuális meséket, ugyanis ezek irányt mutatnak a gyermektrendeknél is.

Tipp: Válassz hasonló szettet gyermekeddel és irtó cukik lesztek!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi a gyermeked számára a megfelelő, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár röpke óra keretén belül felöltöztetem gyermekedet, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina