fbpx

Gyermeknap és gyermekdivat

🔴 Manapság a divat minden korosztályt érint. Adott esetben felnőtt ruházatot túlszárnyaló gyermektrendekkel találkozhatunk. Üzleteink kínálata lehetőséget nyújt a különböző stílusok viseletére. A cuki hercegnős, szuperhősös, mesefigurás, trendi ruhákon át egészen az extravagáns, divatos darabokig öltöztethetjük a kamasz és kiskorú gyermekeinket. Divatos minta a pöttyös, a csíkos, a szíves, a virágos, a csipkés és az állatos is. Anyagban a pamut és a farmer még mindig a toppon van, de mellette megjelennek a muszlin, a madeirás, a vászon és a viszkóz anyagok is.

🟡 A gyermekek öltözködési szokásait meghatározzák mindennapjaik. Amíg ők inspirálódnak az anyukájuk, vagy az apukájuk gardróbjából, továbbá kedvenc meséikből és bölcsis, ovis, majd sulis társaiktól, addig nálunk szülőknél, nem a divat a legfontosabb mérvadó gyermekeink öltöztetése során. Inkább előtérbe helyezzük a praktikumot és a kényelmet.

🟠 A kislányok előszeretettel viselnek olyan kiegészítőt vagy ruhát, mint az édesanyjuk. A legédesebb események erre az anyák napja vagy a közelgő gyermeknap. Melyik gyermek ne örülne egy cuki családi programnak, amit egyforma ruhában töltethetnek el? Bátran válasszunk gyermeknapra ugyanolyan színű, vagy mintájú pólót farmerrel, esetleg hasonló szabású ruhát!

🟣 A kis- és nagyfiúk is szerencsés helyzetben vannak, hisz mindenféle vagány és menő darabokkal találkozhatunk.

🔵 Alkalmazzunk kiegészítőket is, a gyermekek imádják! Kislányoknál virágkoszorús fejpánt, különböző hajdíszek, csatok, hajgumik, bizsu és természetesen táska. A kisfiús szetteket feldobhatjuk menő sapkákkal, kalapokkal és különböző sálakkal.

Ha kedvet kaptatok gyermeketek öltöztetéséhez, s szívesen vásárolnátok pár egyedi és különleges darabot, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda