fbpx

Hogyan készíts kendőből ruhát?

Ugye veled is előfordult már, hogy egy kendő annyira megtetszett, hogy szívesen viselted volna ruházatként? Ha igen, akkor olvasd tovább a cikket, megosztok veled pár ötletet, hogy miként alkalmazhatsz egy kendőt!

A kendő alapvetően kiegészítőként szerepel a köztudatban. Nyakmelegítőként vagy hajdíszként funkcionál.

No de lássuk miként is viselheted még:

  • STRANDRUHA

Bikini felett ne törölközőt viselj, hanem vidd magaddal a színben legjobban passzoló kendődet és ezt tekerd lazán magad köré, vagy nyaknál keresztező megoldással kötsd össze!

  • SZOKNYA

Alsódarabként is nagyon csinosan felhelyezheted magadra. Párosítsd ,,crop” toppal vagy csőtoppal.

  • FELSŐ

Felsőre helyezve, melleinket takarva, övvel szűkítve máris mellényszerű divatos darabot kapunk. Különböző megkötésekkel csini darabokat készíthetsz!

  • FEJEN VISELVE

Hajpántként, masnira kötve vagy turbánként is nagyon divatos kiegészítő, de akár copfodat is körbe tekerheted vele vagy belefonhatod a hajadba.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina Stylist-Háda