fbpx

Hogyan öltözködjünk a nehezebb napokon

Mint tudjuk minden nő életében jelen van az a bizonyos nehezebb időszak, mikor pár napon keresztül semmihez sincs kedvünk, fáradtak és nyűgösek vagyunk. Sajnos mindez nemcsak a hangulatunkra nyomja rá a bélyeget, hanem már a reggeli készülődésünkre is.

Mint Stylist mindig azt vallom, hogy akár szomorkás időben, akár a nehezebb napjainkon, vagy az épp megterhelő időszakunkban is feldobhatjuk a kedvünket, egy-egy jól megválasztott és összeállított szettel, mely nemcsak színösszeállításában vidám, de fazonjában is kényelmet biztosít, hisz komfortérzetet biztosít egész napra.

Az idei téli trend egyébként is kedvez nekünk a nehezebb napokon, mikor fel vagyunk puffadva, s szerintünk semmi sem áll jól. Ilyenkor órák hosszat állunk a gardrób előtt és azon agyalunk mit is kellene magunkra kapni.

No de mi is az, ami igazán praktikus, divatos és kényelmes ezekre az időkre?

A nyár óta tartó oversize kialakítás, – melynek széle hossza egy- nagyot hódított, s ez a fazon megmaradt az idei téli trendben is, csak kötött kivitelezésben. Ezt nagyon divatos módon összepárosíthatjuk egy vastagabb leggingsel, egy szuper bakanccsal, s máris kész a kényelmes, de mégis divatos outfit.

A leggingset egyébként is ajánlom erre az időszakra, hisz sokkal kényelmesebb, mint egy merev farmer. Akár az előbb említett párosítással, egy divatosabb tunikával vagy egy hosszabb fazonú inggel variálva. DE! Csak és kizárólag hosszított felsővel! Ugyanis rövid felsővel, nem igazán helytálló, ráadásul a hibás bőrfelületet kiemeli.

Viszont, ha valaki nem kedveli a leggingset, hanem inkább farmerkedvelő, akkor ezekben az időkben mindenképp kényelmesebb egy elasztikus anyagot választania, hisz azok lazábbak, nem kell egész nap szoronganunk bennük. Ezt összepárosíthatjuk egy vagány sportzakóval és egy lezserebb pólóval, vagy egy menőbb kötött pulcsival is.

Ruhák/szoknyák tekintetében is vannak kényelmesebb „A” vonalú vagy egyenes szabású fazonok, melyek nem testre simulósak, ezeket is bártan lehet alkalmazni. A hidegebb időkben vastagabb harisnyával, bokacsizmával, felülről pedig poncsó, blézer, pelerin, vagy kabátpárosítással. Amit semmiképp sem ajánlok –főleg azoknak, akiknek tényleg kínszenvedés ez az időszak- a különböző overálok, hisz ilyenkor gyakrabban látogatjuk a mosdókat, s nem túl praktikus vetkőzés szempontjából, illetve a kényelmetlensége miatt a szűk dolgokat.

Mindezen szempontokat figyelembe véve, jókedvvel és vidáman átvészelhetők ezek a szörnyű napok is, s ne feledjük egy jól eltalált szín és fazon, nemcsak kényelmet, de magabiztosságot is ad nekünk. 

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 Ágoston Bettina Stylist-Háda