fbpx

Home office és ,,casual” otthoni viselet

A kialakult jelenlegi helyzetben sokan otthonukban töltik mindennapjaik nagy részét. A diákok online oktatásban részsülnek, többen otthonról végezhető munkát látnak el, vagy egyéb okból kifolyólag napjuk nagy részét a négy fal között töltik.

Akármelyik kategóriába is tartozol te odafigyelsz arra, hogy jól érezd magad a bőrödben? Ép testben ép lélek, ahogy a mondás is tartja. Ezért nézzük, hogy mire érdemes odafigyelned az otthoni ,,outfittednél”:

Ha ,,home office”-ban vagy, akkor számíthatsz különböző ,,call”-okra, egy-egy fontosabb konferencia hívásra, vagy épp egy ,,meeting”-re. Ezekben az esetekben bármikor számíthatsz arra, hogy videóhívásban szükséges részt venned, így érdemes ,,casual business” szettet választanod. Alulról nyugodtan viselj egy kényelmes leggingset, míg felső ruházatként egy elegánsabb darabot válassz!

Egyetemi hallgatóként, vagy középiskolás diákként elég egy rendezett felsőt választanod, a lényeg, hogy ne legyen elnyűtt!

Ha pedig nem videóhívásokról beszélünk, csak szimpla otthonlétről, akkor is érdemes odafigyelned arra, hogy jól érezd magad a bőrödben. Készíts arcpakolást, legyen szép a bőröd, rendezett a hajad, válassz kényelmes, de csinos otthoni szettet magadnak! Egy színes darabbal a hangulatod is jobb lesz. 😊

A pamut a lehető legjobb választás ilyenkor, mert kényelmes, nem gyűrődik és divatosabb fazonok is készülnek ilyen anyagból. Üzleteinkben rengeteg csinos változattal találkozhatsz.

Drew Barrymore is egy laza, de divatos pólót választott az otthoni íráshoz a karanténos időszakban. A kényelem mindannyiunk számára fontos, de mellette maradjunk hűek önmagunkhoz.

Jó tanács: Mivel a konditermek zárva vannak, vedd fel otthon is az edzőszetted és jelentkezz be egy online órára, vagy végezz magadtól tornagyakorlatokat! Hidd el, sokkal jobban fogod magad érezni 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

Stylist-Háda