fbpx

Idei jelmeztrendek és jelmeztippek

Legyen akár egy iskolai, óvodai rendezvény vagy otthon a családdal töltött közös farsangolás, mindenképp tedd felejthetetlenné a népi hagyományunkat! Díszítsd fel a lakást, öltöztesd az egész családot jelmezbe, süss farsangi fánkot, készülj pár játékkal, jelmezversennyel, tombolasorsolással, esetleg hívd át a legközelebbi gyerekes családtagokat, hogy még izgalmasabb legyen az otthoni party! Természetesen ,,dress code” kiírása elengedhetetlen, ami nem más, mint a jelmez! Ezt mindképp tartsd szem előtt! Te is és a gyerekek is élvezni fogjátok, főleg, ha az esemény végét egy közös tánccal zárjátok. 😊

Az idei jelmezrepertoár nagyon széles skálán mozog. Vannak a jól ismert mesehősök, akik divatlavinaként özönlöttek a gyermekek mindennapjaiba. Legyél egyedi! Próbáljatok meg elrugaszkodni a sztenderd daraboktól és mutassatok valami újat! Vigyétek bele az egyéniségeteket és a kreativitásotokat a jelmezek készítése vagy a szereplők megválasztása folyamatába.

Idei jelmeztrendek gyerekeknél:
A Jégvarázs kedvelt szereplői és a Kis hableány a lányok körében, míg a szuperhősök, az Aladdin és a Mancs őrjárat a fiúknál arat sikert. Ha esetleg valami állatos jelmezt szeretnétek, akkor öltözhet a gyerkőc lámának vagy unikornisnak is! A nagy népszerűségnek örvendő Minecraft szereplőinek a bőrébe is belebújhatnak a kicsik.

Egy-két egyedi tipp felnőtteknek:
A Squid Game ikonikus jelmezeivel szinte biztos, hogy sikert aratsz majd. Ugyanígy a Nagy pénzrablás Dali maszkjai is óriási szeretetnek örvendenek.
A szuperhősös jelmezek a felnőtteknél sem maradhatnak el, válaszd ki a kedvencedet és mentsd meg te a világot a gonosz erőktől!

Engedjétek szabadjára a képzeleteteket és alkossatok valami egyedit, ahogy Heidi Klum is tette még 2010-ben, amikor átlátszó nőnek öltözött!

Üzleteinkben is érdemes szétnézni, ugyanis rengeteg jelmez vár rátok!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda