fbpx

Jelmezötletek farsangra

Biztosan benned is megfogalmazódott már a farsang közeledtével, hogy idén valami egyedi, valami új jelmezt szeretnél magadra ölteni, amit az egész család imádni fog. Napjainkban szerencsés helyzetben vagyunk, ugyanis rengeteg jelmezkészítéssel kapcsolatos ötletvideó kering az interneten, plusz bérlés mellett a ,,second hand” üzletekben olcsóbban is megtaláljuk kedvenc szereplőinket.

Szuperhős, mesefigura, állat, étel vagy épp egy tárgy az, ami az idei elképzeléseidhez közel áll? Bármelyik mellett is voksolj, érdemes figyelembe venned, hogy egyedül öltöznél be vagy az egész családdal, esetleg épp csak a gyermekeidet érinti a farsangi buli. Ha ketten vagy többen vagytok, akkor érdemes úgy kiosztani a szerepeket, ahogy az az életben is passzol, így hitelesen tudtok majd együttműködni a partyn is és esélyesebbek lesztek a legjobb jelmezek díjazásra.

Nézzünk pár ötletet:

🦄 Gyerekek kedvencei: 🤡
Jégvarázs, Disney hercegnők, Unikornis, Muffin baba, AZ, Szörnyella, Frida, Tortalány, Teafilter

♻️ Páros ötletek: 🍬
Újrahasznosított jelmez, Tojástartó, Barbie lányok, Cukordrazsé, Habszivacs

🍕 Családi: 🪐
Pizza és Pizzaszelet, Tésztacsalád, Bolygók és az űrhajós, Vakegerek, Rajzolt család

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek ésképek: https://www.instagram.com/hadastylist/


Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist