fbpx

Karácsonyi és szilveszteri outfit ötletek

December a szeretetteljes karácsonyról és az újév megünnepléséről szól. Karácsonykor összejön a család és közösen kellemes pillanatokat tölt el együtt egy jó vacsora vagy egy ebéd kíséretében. Az otthon töltött ünneplés fényét azzal is emelhetitek, ha nem csak a ház pompázik díszben, de ti is megadjátok a módját és ünnepi viseletbe bújtok! 😊

Mégis mit viselj a karácsonyi programon?
Az ügyfeleim körében azt szoktam hangoztatni, hogy mindig öltözzünk az alkalomhoz illően! Az otthon töltött vacsoránál/ebédnél főképp! Elsősorban magunk miatt, hiszen egész nap sütöttünk, főztünk, ennyi kijár nekünk! Másodsorban pedig a fotók kedvéért, amit szívesen visszanézünk majd pár év elteltével.

Milyen színek teszik hangulatossá az ünnepet?
* Az arany és ezüst árnyalatok tipikus karácsonyi hangulattal rendelkeznek, de egy letisztultabb zöld vagy piros ruha is megteszi a hatását.
* Ha karácsonyi minta van a ruhádon, azzal biztosan nem nyúlsz mellé!

Milyen kiegészítőt válasszunk?
* Ha a ruhád anyaga és fazonja letisztult, akkor mindenképp dobd fel egy ,,statement” nyaklánccal vagy egy gyönyörű fülbevalóval! Rengeteg elegáns darabbal találkozhatsz üzleteinkben is.
* Ha a ruhád önmagában is feltűnő, akkor visszafogottabb kiegészítőket párosíts hozzá! Ne feledd a kevesebb mindig több!

Szilveszterkor válassz egy alkalomhoz illő csillogós ruhát! Válogathatsz rövid, hosszú vagy itt-ott kivágott fazonok között. A lényeg, hogy te jól érezd benne magad!

Ha az új év köszöntését is otthon töltenéd, akkor hűts be egy kis pezsgőt és díszítsd a lakást konfettivel, szilveszteri dekorációval! Máris szuper hangulatban telik majd az este. 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda