fbpx

Kiegészítő öltözet. Mit viselj idén nyáron?

Egy trendi öv, egy esztétikus ékszer, egy bohém bizsu, egy laza sál, egy menő táska és még sorolhatnánk. A kiegészítők szinte nélkülözhetetlen kellékei mindennapi öltözetünknek. Idén sem hagyhatjuk ki a viselésüket! Most megtudhatod, hogy mik azok, ami 2021 nyarán hódítanak!

Ez a nyár a figyelemfelkeltésről és a különleges darabok használatáról szól. Mi is lehet figyelemfelkeltőbb, mint egy felemás fülbevaló?  Szóval, ha elveszett a kedvenc fülid párja, akkor máris előkaphatod a fiókból és ismét viselheted, akár önmagában, akár egy eltérő darabbal párosítva!

Nyakláncok tekintetében a ,,chokerek” háttérbe szorulnak, helyettük a szintén nyakközeli, de csak gallérszintig érő ,,statement” darabok hódítanak. Nemcsak a méret a lényeg, de a különleges kialakítások között igen nagy hangsúlyt fektettek a tervezők a gyöngyös darabokra, amik most a jól megszokott klasszikus helyett feltűnő formát kaptak.

A táska kialakításoknál a kör formatervezés mellett a ,,tote bag”-ek, vagyis a nagyméretű verziók közül válogathatsz kedvedre. Válassz színes műbőrből készült, vagy fonott szalma agyagot! Az átlátszó műanyag táskák is maradnak a repertoárban, így ha eddig nem voltál elég merész, hogy kipróbáld, akkor most nyáron semmiképp se hagyd ki!

A szalmakalap igazi klasszikus és visszatérő darab, de ha az ,,outfited” laza, sportos, akkor egy baseball sapkával, vagy egy ,,bucket hat”-tel sem nyúlsz mellé.

Ha alkatod engedi, akkor mindenképp viselj övet, ebből is a vastagabb, feltűnőbb verziót!

El ne felejtsük a nyár legfontosabb kellékét megemlíteni: a napszemüveget. Ez az, amiből sosem elég, legyen keskeny, széles, ovális, kerek, szögletes, vagy egyedi kialakítás. Választásánál fontos figyelembe venned az arcod vonásait. Ha pedig így is nehezen tudsz dönteni, kérj segítséget!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda