fbpx

Különböző alkattípusok

Vajon mi áll jól?

Sokszor esel abba a hibába, hogy kinézel egy ruhadarabot a kirakatban, de amikor felpróbálod, akkor rájössz, hogy ez rajtad teljesen másképp áll? Ez azért lehetséges, mert esetleg te sem vagy tisztában azzal, hogy milyen alkattípussal rendelkezel.

Na de miért is fontos ez az információ? Azért, hogy optikailag tudj csalni egy jó fazonválasztással!

Hogyan néz ki általában a homokóra típusú nő?
Kerek mellei, rövid és keskeny dereka, kerek csípője és vastagabb combjai vannak.
Mit ajánlott viselned, ha ide tartozol? Derékhangsúlyos darabokat. Szűk felsőket, inkább mélyebb dekoltázzsal. A nadrág és a szoknya is jól áll neked. Viselhetsz ceruzaszoknyát és „A” vonalú szoknyát is Kerüld a denevérujjas darabokat, a vastag övet és a zsabót!

🍎 Hogyan néz ki általában az alma típusú nő? 🍎
Átlagos méretű keblei vannak. Hasra hízik. Vállai és karja gömbölyű. Vékonyabb lábakkal, formás vádlival rendelkezik. Mit ajánlott viselned, ha ide tartozol? Blézer, zakó, kabát. Ezek akkor a legelőnyösebbek, ha nincsenek begombolva és legfeljebb a derekadig érnek. Hasnál húzott ruhák, felsők. A mélyebb dekoltázs vagy a hosszabb nyaklánc is remekül nyújtja az alakodat optikailag. Kerüld a bőszárú nadrágokat és a nagy méretű ruhákat!

🍐 Hogyan néz ki általában a körte típusú nő? 🍐
Csapott vállai, kis mellei vannak. Dereka hosszú és vékony. Combjai vastagabbak, fenékben erősebb.
Mit ajánlott viselned, ha ide tartozol? Optikailag nagyítani kell a felsőtested és a teltebb részekre hangsúlytalan darabokat kell helyezned! Jól áll neked a puffos ujjú felső, a zsabó és a garbó is. Kerüld az oldalzsebes nadrágot!

🟨 Hogyan néz ki általában az oszlop típusú nő? 🟨
Csontosabb vállai, vékony lábai és hosszú egyenes dereka van.
Mit ajánlott viselned, ha ide tartozol? Nőies, lágy szabású ruhákat viselj! A sálgallér és a kerek nyak nagyon előnyös számodra. Kerüld a válltömést!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda