fbpx

Mit pakolj be a nyaralásra?

🧳 ✈️ Mielőtt nekilátnál a pakoláshoz körültekintően járj utána, hogy a helyszínen milyen lesz az időjárás, a terep, milyen programokon veszel/vesztek majd részt, hány napra mentek! Ez mind fontos, ugyanis ezek alapján fogod összeállítani a bőröndöd tartalmát. Érdemes ilyenkor praktikus és jól kombinálható darabokat választanod, hogy minél kevesebb csomagot vigyél magaddal!

Pár tipp/hasznos dolgok:

👒 Kalap/kendő: Egyrészt funkcióját remekül ellátja, és segít elkerülni a napszúrást, másrészt remekül feldobja az adott ,,outfited”.

🩱 Egyrészes bikini: A bikinik mellé érdemes egyrészeset is magaddal vinni, ugyanis ez szuper lehet felsőruházatként is. Párosítsd szoknyával vagy nadrággal, így máris bővül a szettjeid száma!

👚 Ingruha: Az ingruha ujját felhajtva, kalappal párosítva cuki strandruhaként tudod viselni. Míg estére helyezz övet a derekára, dobd fel egy ,,statement” nyaklánccal a gallér alatt és máris kész a szetted a vacsorához!

🌆 ,,Culotte” nadrág és ,,maxi” szoknya: Ezek mindegyike tipikusan nyarat idéző darabok. Mindkettő tökéletesen párosítható egy városi sétához vagy egy esti vacsorához. Persze mindkét esetben a programhoz megfelelő felsővel és cipővel párosítva.

🏖 Strandkendő: Szuper a bikiniddel és akár estére is felveheted szoknyát/ruhát helyettesítve. A kendő megkötésére remek tippeket találhatsz a különböző internetes oldalakon.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda