fbpx

Mit pakoljunk be a nyaralásra?

Ha már megvan az úticél és az időpont a következő nyaralásra, akkor lássuk, milyen ruhákat érdemes magaddal vinned!

Fontos a tervezés!

Vegyél egy papírlapot és egy tollat, majd írd le, hogy nagyjából melyik nap hová fogtok menni az adott helyszínen! (Túra, kirándulás, strand, városnézés, vacsora stb.)

A nyaralások általában fürdőzésről, városnézésről és az esti programokról szólnak. Mindenképp ajánlott több fürdőruha, akár egyrészes is, mert jó idő esetén ezekben töltöd majd a napokat. Utóbbi felsőként is funkcionál, egy szoknyával vagy ,,shorts”-al párosítva. A bikinitrendekről szóló cikket itt olvashatod: https://hada.hu/bikini-trend-2020/

A nyaralós tengerparti vacsorán is legyél vonzó, de figyelj arra, hogy ez mégsem egy belvárosi üzleti vacsora! Vegyél fel egy csinos, akár lenge nyári ruhácskát, olyat, amiben nem feszengsz! Párosíts hozzá ékszert és egyéb kiegészítőt! Ha már szépen lebarnultál, válassz fehér vagy élénk színeket, nagyon jól fog rajtad mutatni!

Városnézéshez mindenképp legyen nálad kalap vagy fejkendő, mert ezek megvédenek a napszúrástól! Ilyenkor is érdemes fürdőruhát vinni magunkkal, mert sokszor előfordul, hogy az idegenvezető érint fürdőző partszakaszt, ahol hűsölhetsz egyet! Ruha tekintetében pedig olyat érdemes választanod, ami kényelmes, de mégis csinos, hiszen ilyenkor is rengeteg nyaralós kép készül rólunk.

Legyen nálad legalább egy ,,basic” alsó és felső, mert ezeket bármilyen színes és mintás darabbal össze tudod állítani. Legjobb, ha úgy választod ki a ruháidat, hogy kombinálhatóak legyenek egymással, így négy-öt darabból akár hét-nyolc féle outfittet is készíthetsz!

Azontúl, hogy miket vigyél magaddal az is nagyon fontos, hogy hogyan pakolod be, ugyanis egy-két trükkel jóval több minden elfér majd a bőröndben. Próbálj meg szépen hajtogatni, minden apró zugot kihasználva! Válassz olyan darabokat, amik nem gyűrődnek, mert a bőröndben semmi sem marad kivasalva! Ha repülővel utaztok, amit rossz idő esetén vennél fel érdemes magadra kapni, így a bőröndben több hely marad az egyéb dolgaidra. Mindenképp vigyél magaddal olyan táskákat is, amit kiránduláson és vacsoránál használsz, ezeket gyakran elfelejtjük magunkkal vinni! Cipő és szandál tekintetében olyat válassz, ami passzol szinte mindegyik szettedhez és egyben kényelmes is!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

                                                                                              Ágoston Bettina Stylist-Háda