fbpx

Mit pakoljunk be a nyaralásra?

Végre nyár és nyaraláshegyek. Mindenki erre vár egész évben, hogy a családjával kipihenhesse az éves fáradalmakat és önfeledten nyaralhasson. A nyaraláshoz csini és változatos ruhákra is szükségünk lesz, a cipőkről, bizsukról és egyéb fontos dolgokról nem is beszélve. Nyilván nem tudjuk az egész gardróbszekrényt magunkkal vinni, ilyenkor jól jön egy-két tanács, hogy miket és hogyan érdemes bepakolni.

Először nézzük meg a pontos helyszínt ahová érkezünk, a programokat, amint esetleg részt fogunk venni és az adott ország/város éghajlati adottságait, időjárás előrejelzést arra az időszakra, amit ott fogunk tölteni. Ha mindezt megvizsgáltuk, akkor nagyjából el tudjuk dönteni, hogy főleg bikinire és nyári lenge ruhára lesz szükségünk, vagy inkább túrázós, kényelmes darabok kellenek, vastagságot is tekintve.

Akár repülővel, busszal vagy autóval érkezünk, egy nagy bőrönd plusz egy kézi poggyász az, amit magunkkal vihetünk. A bikinivel könnyű dolgunk lesz, ugyanis kevés helyet foglal, illetve két bikiniből hármat/négyet is készíthetünk, ugyanis a különböző alsó és felső részek együttes viselése is divat. A vékony nyári ruhákkal szintén nem lesz problémánk, mert kevés helyet foglalnak. Érdemes legalább 4-5 darabot is magunkkal vinni. Általában egy ruhához hamarabb nyúlunk, mint egy felső-szoknya, vagy felső-nadrág kombinációhoz, mert sokkal kényelmesebb és könnyebb fel/levenni. Ennek ellenére tegyünk be 2-3 felsőt és egy kényelmes nadrágot vagy szoknyát.

Az alsórészeket nemcsak felsőkkel, de bikinivel vagy fürdőruhával is kombinálhatjuk, idén ez is divat. Mindenképp készüljünk kiegészítőkkel is, mert a szetteknek új tartalmat adhatunk a különböző kiegészítők használatával. A lábbeli mindig nehéz kérdés, ugyanis nemcsak sok helyet foglal, de szeretnénk, ha passzolna az összes szettünkhöz. Ami a legfontosabb a strandpapucs, azután egy divatos szandál vagy papucs, amiben szeretünk lenni és nagyjából mindegyik szettünkhöz passzol, illetve egy kényelmesebb cipő, amiben várost is tudunk nézni és az több km-es séta után, sem fog leszakadni a lábunk. Ne felejtsük el az alvós ruhánkat sem, ez legyen szellős és kényelmes. Egy vastagabb felsőrész mindenképp legyen nálunk, legyen ez egy kardigán, vagy kabát. Ezt érdemes a kezünkben vinni, így nem foglal helyet a bőröndben. Ezeken kívül a fehérnemű, törölköző és a jól bevált szépítkezési szereink legyenek velünk.

Sampont, tisztálkodási szereket felesleges cipelni magunkkal, ezeket bárhol beszerezhetjük hasonló árakon, mint itthon. Ha mindenképp ragaszkodunk az otthoni verzióhoz, akkor érdemes kisebb kiszerelést készíteni belőle, így a térfogata és a súlya is csöken, ezek is legyenek gondosan becsomagolva, mert senki sem örülne neki, ha menet közben kifolyna a ruháira. A nyaralás rólad szól, legyél önmagad és érezd jól magad a bőrödben, ez alapján dönts! 😉

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina – Stylist Háda