fbpx

Mit viseljünk anyák napján?

A tavasz egyik legszebb hónapja a május és nem csak azért, mert ilyenkor a legszebb a természet, hanem azért is, mert ebben a hónapban ünnepeljük az édesanyákat. Anyák napján rengeteg rendezvény és esemény van, amit a szülők együtt ünnepelhetnek gyermekeikkel. Ha pedig együtt töltjük a napot, akkor öltözzünk össze a kicsik örömére, hogy még emlékezetesebbé varázsoljuk azt.

Néhány tipp különböző stílus anya-lánya szettekre:

👜 Business mother: Ha többnyire irodai outfitet viselsz a mindennapokban, akkor érdemes olyan szettet választani, amely kapcsolódik ehhez, hiszen a gyermekeknél is nagyon cuki tud lenni a zakó/blézer viselése. Ha kisfiad van, játszhatsz a nyakkendő vagy az ing árnyalataival is, hogy passzoljon a ruhádhoz.

👟 Sports mother: Ha főként a sportos szetteket preferálod, akkor viseljetek a gyerekekkel egyforma szabadidőruhát. Egy sportos rendezvényre például tökéletes választás lehet ez a stílus.

👠 Fashion mother: Talán a divatkövető anyukáknak van a legkönnyebb dolga, ugyanis szokás lett a „fast fashion” kollekciókban megtalálható darabok mini változatának legyártása. Ha esetleg mégsem pontosan ugyanazt a ruhadarabot találjuk meg kis méretben, akkor is választhatunk az aktuális trendeknek megfelelő, hasonló szetteket a gyermekek számára.

👖 Basic mother: Az egyszerűbb öltözködés kedvelői választhatnak farmer plusz póló kombót. Ez a gyerekeknél is könnyedén kivitelezhető.

👉 További tipp: Ha nincs egyforma ruhátok vagy a cikk elolvasása után sincs ötleted, akkor viseljetek egyforma hajat vagy hajdíszt.  Egy színben passzoló hajráf vagy hasonló hajfonat is irtó cuki tud lenni. 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist