fbpx

Nyári divathóbortok, ciklikus trendek

Ugye Te is kíváncsi szemmel figyeled az idei szezon úttörő trendjeit? Nos, egy-egy ciklus divathóbortja időről időre visszatér. Ez idén sincs másként, hiszen a nyár kétséget kizáró újoncait a 90-es évek népszerű darabjai adják.

Hódítanak a vastag pántos trikók, a bermudanadrágok és persze a divatmellények. Ezek mindegyike külön-külön is megállja a helyét elegáns vagy sportos outfit részeként.

A szűk trikók jól mutatnak a „paper bag” és a „culette” nadrágokkal, a mellény pedig a férfiak ruhatárában is egy vagány ruhadarab divatos pólón viselve.

A vidám neonszínek mellett úgy tűnik, hogy az idei nyár legnépszerűbb színei az élénk zöld, a narancs, az ezüst és a pink. Vagány színek, bevállalósoknak 😉

Minták tekintetében a dzsungeles, gyümölcsös és a pöttyös darabok hódítanak, de a klasszikus, egyszínű letisztult ruhákkal is többször találkozhatsz az utcán sétálva.

A viktoriánus időkre emlékeztető buggyos ujjú felsők nagy része konszolidáltan magasan zárt, nagyon csinosak lehetünk benne, akár egy business szettbe építve.

Anyagban a horgolt, áttetsző, műbőr, csipke és a rojtosok a legkedveltebbek. A műbőr darabokat kicsit tovább gondolták a tervezők, és magas fényű ezüst árnyalattal látták el.

A fazonokat tekintve a puffos ujjú ruhácskák, a fodrok, a bővebb fazonok, a lenge bohém hangulatú darabok azok, amikkel tuti nem nyúlsz mellé.

A kosztümnadrág és blézer párosítás már jó ideje hódít .Ez nyáron sem lesz másképp. Viszont a hosszúnadrágot várhatóan a bermudanadrág fogja felváltani.

A meglehetősen kihívó derékig érő sztreccs bringás nadrág is nagyon divatos, de jóval kifinomultabb összképet eredményez egy lágy esésű bőszárú ,,culotte” nadrág.

Az anyagokkal, fazonokkal bármikor játszadozhatunk, egy ,,basic” darabot is könnyedén feldobhatunk néhány hangsúlyos kiegészítővel, melyek épp a repertoáron szerepelnek.

Ha éjszaka készülsz valahova és vinnél magaddal plusz réteget, akkor bőrkabát helyett akár egy laza blézert is választhatsz.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

                                                                                              Ágoston Bettina Stylist-Háda