fbpx

Nyári ruhák ősszel?

Átmenet a hidegebb hónapokba és a réteges öltözködés

Ahogy beköszönnek az őszi hónapok, úgy csomagoljuk el a nyári ruháinkat, pedig egy kis praktikummal simán beépíthetjük a kedvenc darabjainkat az őszi ,,outfitünkbe”.

Na de nézzünk pár tippet, hogy mégis hogyan ajánlott rétegezni a nyári darabokat:

  • A nyár egyik alapdarabja a ,,crop top”, ami idén ősszel is simán helytáll a ruhatárban. Viselj hozzá egy magasderekú nadrágot, egy blézert vagy egy zakót és máris úgy nézel majd ki, mintha a kifutóról jöttél volna!
  • A lenge, virágos ruhákat sem kell még elcsomagolnod. Rétegezd bőrkabáttal és hűvösebb idő esetén harisnyával! Viselj hozzá bakancsot, ha az időjárás megkívánja! Kiegészítheted egy őszi kalappal is, így igazán divatosan fogsz kinézni.
  • A rövidnadrág és a miniszoknya is simán viselhető az átmeneti időszakban. Ha hűvösebb van, akkor egy magasszárú zokni is melegítheti a lábaidat, ami remekül passzol egy sportos szetthez.
  • Pántos toppok, divatos fűzők. Mindkettő falatnyi ruhadarab, mégis rétegezhető a hűvösebb napokon. Egy topp esetében a farmer, bőrkabát vagy blézer kombinációja biztosít melegebb öltözéket, míg a fűzőt a ruháid felett simán viselheted, így a derekad sem fázik majd, az extravagáns szettedről nem is beszélve… 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Stylist-Háda