fbpx

Nyári szandál, papucs divat

Egy divatos szetthez, divatos lábbeli dukál. Nézzük meg, hogy ebben a szezonban milyen szandálok és papucsok hódítanak:

Flatform: A flatform fazon egy ideje már trendi darabnak számít. Ha magasabbnak szeretnél látszani, mindenképp szerezz be ebből a fazonból! Tökéletes párosítás lehet elegáns és sportos szetthez is. Találkozhatsz szandál, papucs és edzőcipő változataival.

Telitalpú: Ennek a fazonnak szintén az a funkciója, mint a flatformnak, viszont sokkal nőiesebb maga a kivitelezés. Egy nyári lenge ruhához tökéletes a telitalpú.

Kockasarok: A tűsarok mellett egyre elterjedtebb a kockasarok, aminek viselésével nemcsak magabiztos, de elegáns is leszel. Ha szeretnél magassarút viselni, de kényelmetlennek találod, vagy azt érzed, hogy inog alattad a talaj, akkor mindenképp próbáld ki a kockasarkot!

Szling szandál: A szling kifejezést a felerősítő elem nélküli köröm vagy papucscipőkre használják. Ezek a saroknál nyitott darabok nagyon csinos megjelenést biztosítanak.

Balerina: Csinos szeretnél lenni, de nem tudsz magassarkúban és telitalpúban járni? Akkor a balerinát neked találták ki! Hegyes, kocka és kerekorrú variációkkal találkozhatsz. 

Bokapántos: Idén ismét hódít a bokapánt. Vigyázz viselésével, mert azáltal, hogy megtöri a lábat, optikailag rövidíti. Ha vékony bokáid vannak, akkor kifejezetten neked találták ki ezt a fazont.

Extravagáns: Necc, hímzés, láncok, nyári csizma. Ha stílusod engedi és jól érzed ezek viselésével magad, akkor most örülhetsz, mert idén egyedi fazonokkal, mintákkal és kialakításokkal leptek meg minket a tervezők. Légy bátor, merd feszegetni a határaidat!

Pántos: Ezt is sorolhatnánk az extravagáns kategóriába, de mindenképp külön említést érdemel. Különösen jól áll a vékony lábszárral és hosszú lábakkal rendelkező lányoknak.

Törpesarok: Ennek a viselésével nem leszel sokkal magasabb és a lábméreted is nagyobbnak fog tűnni viselésével, de mégis rengeteg változatával találkozhatunk, ugyanis a divattervezők nagy fantáziát látnak benne időről időre. 

Flip-flop: Főként strandra ajánlott a viselése. Az egyszerű, egyszínű darabok mellett, mintás és rátétes változatot is beszerezhetsz. Jó tipp divatguruknak: Válassz olyan flip-flopot, ami passzol a fürdőruhádhoz, bikinidhez!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda