fbpx

Nyári trend 2021

Új szezon, új trendek. Nézzük mi lesz a divat idén nyáron!

A szabad önkifejezés jellemzi a 2021-es nyári trendet. Feltűnő kontrasztokkal, ,,monochrome” varázslattal, klasszikus árnyalatokkal és élettel teli színekkel találkozhatunk. Már évek óta megszokhattuk, hogy a Pantone Intézet színtrendelőrejelzései alapján érdekes színfantázianevekkel találjuk szemben magunkat. Az idei szezont az alábbi árnyalatok uralják: klasszikus bézs, derűs sárga, tüzes piros, időtlen fehér, lédús narancssárga, elbűvölő rózsaszín, organikus zöld és harmonikus kék. Ha pedig a nyár legbrutálisabb színpárosát keresed, akkor ölts magadra feketét fehérrel párosítva, ugyanis az idei ,,fashion weekek” színpadát ez a két árnyalat uralta.

Régi klasszikusok új köntösben! Míg a 2020-at a ,,crop top” jellemezte, idén ennek falatnyi változata lesz az igazán szexi felsőruházat. Az 1998-as éveket uraló ,,bralett” trend a nagy hőségben igazán jól fog jönni. Ennek megkötős változata is visszatér, így meztelen hasunkat keresztezett pántok boríthatják. Míg a felsők terén merészebb vizekre evezünk, addig a ruhákat tekintve a mini darabokat felváltják a maxi, lenge és mutatós darabok, illetve ezek áttetsző változatai a merészebb hölgyeknek. 

A colutte és a trapéz mellett, visszatér a cigaretta nadrágfazon is. Természetesen, aki a vékony vonalú sziluetteket kedveli, azoknak még mindig alternatíva a testhez álló szűk szabásvonal. Az idei extravagáns jegyeket a fűzők, az origami kivágás és a diszkóra emlékeztető csillogás adja. Minél feltűnőbb, annál trendibb.
A csíkok ezen a nyáron sem hagynak minket cserben, aminek azért is örülhetünk, mert remekül játszadozhatunk vele a különböző alkattípusokat tekintve. Segítségével kiemelhetjük az előnyösebb testrészeinket és elrejthetjük az előnyteleneket.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda