fbpx

Nyári trend 2022

Alig vártuk a nyári a hónapokat! Nemcsak a meleg, és az állandó napsütés, hanem a divathullám miatt is. Régen volt már ekkora robbanás a divat terén. Vibráló erőteljes színkavalkád, különleges anyaghasználat, merész és extravagáns kialakítások és fényes csillogó textíliák pompáznak a divathetek után a ,,fast fashion” és ,,second hand” üzletek kirakataiban.

 A nyári trendszínek valóban széles skálán mozognak. Ha igazi feltűnésre vágysz, akkor a legjobb választás a vibráló neon. Ha előtérbe helyeznél pár divatosabb árnyalatot, akkor a lilát, narancssárgát és a neonsárgát emelném ki. Az arany és ezüst egyfajta ,,folyékony fém” hatásként is megjelenik.  

Az idei szezon alatt az egyes alkotásokat különleges díszítőelemekkel gazdagítják. A szőr, toll, plusz pántok használata, rojt, rátét, fémek mind feltűnőbb megjelenést biztosítanak.

A szoknyák terén idén is a mini lesz a legközkedveltebb, azonban, ha te szívesebben hordasz inkább hosszabb típusokat, akkor azokat is bátran viselheted!

Természetesen a mini trendet is lehet némiképp konzervatívabbá varázsolni: ha például a szoknyát bikinire húzod fel a strandra menet, vagy nadrágot viselsz alatta, mint a párizsi divatheteken a divatdiktátorok. Ha már a bikiniről is szót ejtünk, idén felsőként is viselhető, akárcsak egy-egy fehérnemű társa. Igazán menő egy áttetszős, hálós ruha alatt, vagy blézerrel, esetleg mellénnyel kombinálva.

Amíg a szoknyák rövidülnek, a nadrágok szárai szélesednek. Egy ideje már csordogál a mindennapjainkba a trapéz és az alacsonyabb derekú nadrág. Ezeket sokan imádják, míg mások pedig hallani sem szeretnének róluk. A bővebb szárkialakítás mellett az oldalt zsebes és egyenes szabások is megjelentek a kifutókon.   

A fényes áttetsző anyagok most izgalmasabb kialakításokat kaptak. Idén nagyon trendi lesz egy áttetsző szoknya, ami alá biciklisnadrágot, halásznadrágot vagy ,,short”-ot húzhatsz. Az áttetsző anyag mellett a hálós, horgolt és a kötött ruhák számítanak a nyár legdivatosabb darabjainak.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, ésn kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

                                                                                                          Stylist-Háda