fbpx

Őszi kiegészítő trend

Milyen kiegészítőt viselj az őszi outfitedhez?

A hideg hónapokban rengeteg olyan kiegészítő közül válogathatunk, ami az adott szettünket feldobja. Ha már úgyis réteges öltözködésről beszélünk, akkor máris szót ejthetünk a harisnya és a zokni használatáról. Divat lesz a mintás és színes harisnya, valamint a cipőből vagy bakancsból kilátszódó csipkés zokni. Utóbbi tökéletes egy miniszoknyával, ami szintén az őszi szezon kedvence.

Sál minden mennyiségben, nem csak a nyakon viselve, hanem hajdíszként is funkcionál. Egyszínű kabátodhoz válassz színes, mintás darabokat! Hajdíszeket tekintve a hajráfok, hajpántok, vastag és vékony csattok, fejdíszek is jelen vannak.

Újra beköszönt az összhang a ruháid és a kiegészítőid között! A ,,monochrome” divattal az azonos mintájú és színű kiegészítők trendje uralja a szezont. Hidd el, azzal, hogy talpig egy színben pompázol, magabiztos és határozott lesz a megjelenésed!

Viselj övet! Az öv már évek óta ruháink fűszere. Egy testhezálló és egy ,,A” vonalú ruhánál is tökéletes választás. Főként homokóra, körte és oszlop típusoknak javasolt. Tipp: Ha már unod a tavalyi kabátodat, akkor vásárolj hozzá egy övet, ami akár színben, anyagban vagy mintában eltér, s máris olyan érzésed lesz, mintha új darabot viselnél! Ez remekül működik a ,,trench coat”-nál, azaz a ballonkabátoknál. Unalmas blézereidnek is új külsőt varázsolhatsz!

Nyaklánc, gyűrű és karperec, fülbevaló. Mindegyik bizsu öltöztet és személyiségedet tükrözi. Azt, hogy vékony vagy ,,statement” a választás, az ízlésedre van bízva. A lényeg, hogy bátran viseld mindegyiket!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
  Stylist-Háda