fbpx

Őszi-téli cipő trend

A cipő akárcsak a táska a megjelenésünk fontos részét képezi, sok mindent elárul a gazdájáról. Például milyen jellegű munkája van, mennyire igényes, milyen stílust képvisel stb. A ruházatunk ezen része mindig legyen tiszta -ez alól kivétel a fesztiválon való megjelenés-, passzoljon a szettünkhöz és mindenekelőtt legyen kényelmes, mert a helyes testtartáson keresztül több fontos egészségügyi tényezőért is felelős.

Biztosan te is beleestél már abba a hibába, hogy olyan cipőt vásároltál, ami olyan kényelmetlen, hogy azóta is a szekrényben áll. Egy-két praktika létezik, hogy javítsunk a cipőnk kényelmén, de sajnos ez nem minden esetben segít:

  • Bőrcipő, ami szűk: A legjobb megoldás a vizes zokniban való tágítás. (Természetesen otthon ajánlott, ne így menj az utcára!)
  • Magassarkú, ami kényelmetlen a saroknak vagy lábon lévő párnácskáknak: Remek szilikonos betéteket lehet vásárolni különböző drogériákban, melyek máris megoldják a problémát!
  • Edzőcipő, ami nagy: Sok esetben megoldást nyújt egy vastagabb, vagy két összeragasztott talpbetét. Érdemes kipróbálni!

Most pedig jöjjenek az idei trendek!

Mintában beszerezhetsz pár olyan darabot, ami passzol a táskádhoz így egy ,,basic” ruhának is feltűnő megjelenést tudsz kivitelezni! Brutál divatos egy-egy egyedi mintás táska színes cipővel, vagy egy kígyóbőrmintás kombó és így tovább.

A különleges anyagkialakítások mellett a szegecsek, gyöngyök és rátétek ismét visszatérnek a bokacsizmáinkra, bakancsainkra. Minél több csat, keresztpánt, vagy akár kis táska található a felületen, annál trendibb lesz a megjelenésed!

Az orr kialakításokat tekintve a lekerekített, a tompított hegyes és szögletes orr vannak jelen, boka, lábszárközép vagy combig érő magasítással.

Bátran viselj színeket vagy csillogós-fényes darabokat! Egy lila, piros, kék vagy zöld csizma legalább olyan vagány, mint egy szegecses fekete! Ne hezitálj, te is jól fogod magad érezni a megújult külsődben! 😉 Igazi divatdiktátornak érzed magad? Akkor idén télen fehér csizmában is kötelező megjelenned! Ha már színeknél tartunk, említsük meg mintákban mik dominálnak a már fent említett állatminták mellett. Remek választás a ,,patchwork”, kockás, pöttyös, csíkos, márványozott, virágos vagy feliratos változatok mindegyike.

A férfiasság jegye is dominál az idei bakancstrendeket illetően, csak egy vagány szettet kell hozzá készíteni és máris nyert ügyünk van. Ezekhez a ,,maszkulinos” kialakításokhoz remekül passzolnak a „feminin” stílusú csajos darabok. A kontrasztos megjelenéssel a párizsi kifutón érezheted magad!

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

                                                                                              Ágoston Bettina Stylist-Háda