fbpx

Őszi trend 2020

Még csak most kezdődött a nyár, de máris kezdetét veszi az őszi szezon. Semmi esetre se keseredjünk el, ugyanis idén ősszel a nyári ruháinkat is felvehetjük abban az esetben, ha készülünk plusz réteggel, ugyanis ilyenkor már csalóka lehet az időjárás.

Egy ballonkabát igazi klasszikus alapdarab és sikkes megjelenést biztosít. Válassz nyugodtan duplasoros gombolást, vagy öves megoldást! Ha a sportos megjelenést választod, akkor a ,,bomber” dzseki lesz a legjobb választás.

Az idei őszi szezon nagy változásokat fog hozni, ugyanis az eddigi óriási divatot képviselő sportcipőket és sportos ruhákat leváltja az elegáns, kifinomult megjelenésmód, a különféle stílusok rétegezése, a szabad formák és a praktikus megoldások. A ,,skinny” fazonokat a „culotte” és a „palazzo” nadrágok váltják le, ami tornacipővel, bakanccsal vagy egy csinos magassarkúval is megállja a helyét.

Az idei szabály: Viselj ruhát! Kötött, bársony, szűk vagy ,,oversize”, mindenképp építsd be a repertoárodba legalább egy nap a héten, és hidd el imádni fogod! Egyébként az ingruha is iszonyatosan kényelmes és az őszi trend egyik alapdarabja.

Bársony, bőr és farmer! A legtutibb anyagok, legyen szó ruháról, szoknyáról, felsőről, nadrágról vagy épp kabátról.

Színek tekintetében a föld árnyalatai kapják a főszerepet, de természetesen ahogy minden évben, most megvan a szezon kedvenc színe, ami idén a klasszikuskék lesz. Emellett a palaszürke és a krémfehér és a rozsdanarancs árnyalatok is nagyon divatosak. Minták tekintetében pedig a boci, tyúklábminta, kockás, pöttyös és csíkos változatokkal találkozhatsz.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

Stylist-Háda