fbpx

Őszi trend 2023

Izgatott vagy, hogy 2023-ban milyen trendek lesznek toppon?
Jól teszed! Ugyanis az idei hűvösebb évszak meghozza a különleges formatervezéseket és a megszokott őszi árnyalatoktól eltérő divatszíneket.

Nézzük mi vár ránk:

👔 Business trend: Öltönyt, blézert utcára is! Ez az a sikkes megjelenés, bővebb kivitelben, ami most igazán jellemzi az elegáns utcai trendeket. A zakód alatt, ha jobb idő van, nyugodtan villants hasat, ugyanis a ,,crop top” még mindig megunhatatlan darab. Ha pedig kedveled a maszkulin stílust, akkor nyakkendőt fel! Igen! Idén a lányok is kendőzetlenül kendőzhetnek! 😉

🧥🧣 Nagy kabátok, nagy sálak: A bővebb, hosszabb kabátfazonok és a nagy sálak, amik most előnyben részesülnek. Ha szereted a lezser darabokat, akkor az idei trend neked kedvez. Most biztosan nem lesz olyan szabály, hogy csak egy darab lehet ,,oversized”.

👖 Bő farmer, fehér ing: A szűk farmer korszak után volt egy kis próbálkozása a trapéznak, de hamar átlendültünk ezen, s máris a bőszárú szabásvonal hódít. Viselj rátétes, zsebes és mintás változatokat! A farmernadrág-fehér ing kombó közkedvelt lesz, de egy hosszú fehér ingruha csizmával is remek választás.

Csillogás, lágy elegancia, áttetsző anyagok és fehérneműre hasonlító darabok: Ezek mindegyike látható volt a 2023/2024-es őszi-téli divatbemutatókon.

🧡 Harisnya: Vastag vagy vékony, mintás vagy színes. Igazából bármelyiket is választod, tökéletes alapdarabja az outfitednek! 

🎨 Nézzük az idei trendszíneket: Eleganciát sugárzó vörös dália, a nap pompáját kifejező sárga, az önbizalommal teli vörös narancs, a megerősítő animált piros, a lenyűgöző fuxia, a karalábézöld, a lazuli ásványkő-ihletésű kék és a hűsítő karnevál zöld.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist