fbpx

Őszi trend 2021

Még csak most vette kezdetét a nyári időszak, viszont máris az őszi trendekről beszélünk. Azért a napos, meleg idő elmúlása miatt nem kell elkeseredni, mert a színek terén az idei ősz sem hagy szürke hétköznapokat maga után. Feltűnő árnyalatok veszik birtokba a szezont. Divat lesz a púderpink, drámai piros, természetes zöld, energikus narancssárga és a kávé árnyalatai. Fazonok és minták tekintetében a 2021-es divat remekül tükrözi, hogy sok tervező a múltból merít ötletet alkotásaihoz. Persze ez nem jelenti azt, hogy korhű marad az adott darab, sőt annál inkább futurisztikusabb az összkép.  

Nézzünk pár trendet, amik a divatheteket képviselték:

Miniszoknya: Évek óta a ,,midi” volt a szoknyahosszok közül az irányadó, de idén ez másképp lesz. A divatheteket ellepték a miniszoknya változatok, így ősszel ne szégyellj combot villantani! Ha pedig ettől szemérmesebbnek érzed magad, de tetszik ez a hossz, akkor viselj hozzá egy fekete harisnyát!

Monokróm: Talpig egy színbe bújni már egy ideje divat, és nem lesz ez másképp ebben az évben sem. Az azonos színek viselése komfortos és némi biztonságérzetet ad azoknak, akik félnek különböző árnyalatokat kombinálni. Ha kicsit unalmasnak találod ezt az irányzatot, akkor dobd fel egy mintás darabbal vagy egy eltérő színű kiegészítővel!

Sportos, laza trendek: A 90-es éveket idéző kissé új formát öltő laza darabokat ősszel is bevethetjük. Élénk árnyalatú, puffos ujjú ,,oversized” verziók, akár mintás kivitelben. 

Kantáros nacik: Ez a stílus hordoz magában némi kislányos bájt. A kantár miatt főleg a tornacipős variáció jut eszünkbe róla, de egy csinos magassarkúval és egy blúzzal, akár elegáns megjelenést is kivitelezhetsz!

Kötényruhák: Az ingruhák mellett a kötényruhák kapnak teret. Tökéletes párosítás egy magas nyakú pólóval, vagy a melegebb őszi napokon egy ,,crop toppal”!

Fodrok: Merészen szélesedő, apró sűrű vagy épp földig érő fodrok. Mindegyik tökéletes választás. Azért a fodrokkal csak óvatosan, mert optikailag nagyítani is képes!

Tapéta minta, nagyi virágai: Burjánzó, díszített anyag gazdag mintahalommal. Válassz egy ilyen mintájú ingruhát egy szegecses bakanccsal! Garantált lesz a siker!

Kockák: Idén ez a legfelkapottabb motívum. A kockák közül is a klasszikus apró kockák és a tyúklábminta a meghatározó, azokból is a visszafogottabb árnyalatú kombinációk, mint a fekete-fehér vagy barna-bézs.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda