fbpx

Trendi, szexi vagy kényelmes pizsama?

TE MELYIKET VISELED SZÍVESEN?

Gondolkoztál már azon, hogy akár az esti rituáléd része is lehetne, hogy kiválasztod, miben hajtod nyugovóra a fejed? Lehet, hogy ezt olvasva most kacagsz egy nagyot, és azt mondod: „Nem teljesen mindegy, hogy miben alszom?” Pedig hidd el, hogy nem! Nézzük, Miért is?

Egy éjszaka átlagosan 8-10 órát alszunk, ami elég hosszú idő ahhoz, hogy ne akarjunk egy kényelmetlen, kevésbé komfortos ruhában lenni. A jó alvásnak több fontos eleme is van, az egyik kétségtelenül a ruházatunk.

FONTOS TÉNYEZŐK:

-Az általunk választott pizsama legyen légáteresztő!

-Az aktuális évszaknak és szobahőmérsékletnek megfelelően válasszunk darabot!

-Ne szorítson, mert az befolyásolja a természetes vérkeringést!

-Nedvszívó legyen! Főleg, ha hajlamosak vagyunk az izzadásra!

-Ha nagyon fázósak vagyunk, akkor érdemes gyapjút vagy flanel anyagot választani!

-A bambusz rostjaiból font anyagok remek nedvszívó képességgel rendelkeznek, emellett a bambusznak hipoallergén és baktériumölő hatása is van.

Ezeket figyelembe véve kedvünkre válogathatunk a különböző fazonok, anyagok és aktuális trendek között. Van, aki szereti a ’cuki’ megoldásokat, mások inkább a szexis darabokban érzik jól magukat. Mindkét opció tökéletes, amennyiben hozzájárul a kényelmes alváshoz.  

Szervezhetünk csajos pizsamapartikat is, ahol teljes pizsamaszettet viselhetünk, köntössel, papuccsal, alvómaszkkal, vagy egyen pizsamába is öltözhetünk a családdal.

Végezetül, ha nagyon megkedveltük az ’éjszakai ruhánkat’ és extravagánsak szeretnénk lenni, akkor követhetjük a Szex és New York sztárja, Sarah Jessica Parker példáját, aki a vörös szőnyegen sem restelkedett egy szexi, olasz pizsamát viselni. A csábos színésznő csillogó cipővel és lélegzetelállító csipkés melltartóval egészítette ki ,,outfittjét”. 😊

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina

               Stylist-Háda