fbpx

Réteges öltözködés – Pulóver trend

Réteges öltözködés – Pulóver trend

A nagy meleg után ismét jön a változékony időjárás, ami azzal jár, hogy a meglévő szettünkhöz megfelelő vastag felsőruházatot párosítunk, s ha az időjárás úgy kívánja, bármikor előkapjuk és magunkra vesszük.

Idén ősszel, nemcsak a szokványos bőr és farmerdzseki, illetve a szőrös vagy pufi mellény, ami toppon van, hanem egyéb egyedi dolgokkal egészül ki, a boltokban lévő felsőruházat kínálata. Egy különleges mintázatú pelerinnel, poncsóval, sűrű, vagy ritka kötéssel készített kardigánnal, hosszított blézerrel és menő rátétes kabáttal biztosan nem fogunk mellé. Ezek a darabok nem csak divatosak, de funkciójukat tekintve is helytállnak, hisz a hűvösebb délutánokon csak kikapjuk a táskából, s máris melegebb érzetünk lesz. 

A réteges öltözködést tekintve, érdemes a táskában tartani egy harisnyanadrágot, hisz ha nagyon hűvösre fordulna az időjárás, magunkra vehetünk plusz egy réteget. Egyébként azért is hasznos plusz egy harisnya, ha véletlenül felszalad, ami épp rajtunk van, nem árt egy váltás, hisz sose tudni, mi történik útközben, s elég kellemetlen egész nap lyukas harisnyát viselni.

Mindezek mellett, sálat is praktikus magunknál tartani ebben a változékony időjárásban, hisz nem foglal nagy helyet, bármikor előkapjuk, s akár a nyakunkba tekerve, akár poncsóként alkalmazva, vagy csak a munkahelyen/iskolában a derékra helyezve védelmet nyújt a hideg ellen.

Ami az idei pulóverdivatot illeti, bejönnek a retro darabok, a 70’-es évek divatja. Ezek ideálisak egy „anyuka” farmerrel és egy vagányabb sportcipővel vagy épp magas sarkúval párosítva. A combközépig érő pulóverek a már tavaly is divatos combcsizmával szintén tökéletes párosítást alkotnak. Megjelennek az elegánsabb kötött felsőrészek is, melyeken akár egy lágy sziluettben pompázó fodor is megmutatkozhat. Divatos a hátul gombos vagy zipzárral ellátott darab. Mintákat tekintve a csíkos, a nagy kontrasztos, a feliratos darabok kerülnek előtérbe.

 

Ha a cikk ellenére sem tudod, hogy mi is az, ami pontosan jól állna neked, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, egy csajos nap keretein belül felöltöztetlek, és ellátlak kiváló praktikákkal.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 

Ágoston Bettina  Háda – Stylist