fbpx

Second Hand előnyei

Second Hand előnyei

Second Hand üzletek már nagyon régóta vannak Magyarországon, eleinte csak kisebb utcai kilós üzleteket találhattunk, aminek igazán megvolt a turis feelingje, hisz dobozokban lévő ömlesztett ruhák közül kellett válogatni magunkra. Mára viszont, már annyira kinőtték magukat, hogy számos plázában fellelhető egy-két Second Hand üzlet, ahol szín szerint válogatott és kivállfázott rendezett bolt vár minket.

Számomra nagyon fontos, hogy az ügyfeleimnek a legjobb minőséget nyújtsam költséghatékonyan, így elsősorban üzleteinkben stylingolok legtöbbet, hisz több outfittet töredékéért vásárolhat meg, mint egyéb üzletekben. Arról nem is beszélve, hogy ezekben a boltokban külföldről érkeznek az áruk, s mint tudjuk, a külföldi országokban mindig két lépéssel előrébb járnak a divatban, mint hazánkban, így a legdivatosabb és legkülönlegesebb kincseket találhatjuk meg. Márkák tekintetében is igen széles a skála, amiből válogathatunk, hisz több olyan márka is bekerül Magyarországra, ami itthon nem található, vagy épp van, csak a Second Hand üzletben töredékéért vehetjük meg ugyanazt. A minőség is említésre méltó, sőt sokszor olyan darabbal is találkozhatunk, amin még rajta van az eredeti címke. Az egyediségről meg nem is beszélve, hisz vannak olyan különleges darabjaim, amik biztosan nem jönnek velem szemben az utcán.

Az idei tavaszi trendet tekintve, mely oversize felsőrészek, a ’70-es évekre emlékeztető magas derekú vagy trapézszárú farmernadrágok, rojtos kialakítások, bőrkabátok, blézerek, pelerinek, boyfriends fazonok mind megtalálhatóak a S.hand üzletekben, mely összeállított szettet kiegészíthetjük különleges harisnyákkal, egyedi sálakkal, sapkákkal, gyönyörű statement nyakláncokkal, gyűrűkkel és karkötőkkel- hisz a túlzott bizsuviselet az megengedett és nagy divat. Valamint ezekben az üzletekben még nagyon szuper cipőket is találhatunk, az egyedi lábméretekről nem is beszélve, hisz többször találkozom 34-35-ös felnőtt cipővel, vagy 40-es méret feletti női cipőkkel. Nekem is elég szerencsétlen méretű a lában, hisz 38.5-es így általában a 38-as méret kicsi, a 39-es pedig nagy, de 38.5-es méretet gyakran találok, ezen boltokban. Plusz olyan bőrcipőket, melyek sokkal olcsóbbak, mintha újonnan jutnék hozzá.

Mindenkinek azt ajánlom, hogy térjenek be ezekbe a boltokba, ne legyek előítéletei, hisz nagyon pozitívan fognak csalódni. Sokszor kérdezik az én ruháim is honnan vannak, és igencsak meglepődnek mikor elárulom, hogy 95%-ban a Hádából öltözködöm. 

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy INGYENES stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Ágoston Bettina

Stylist