fbpx

Stylistunk ajánlja-Téli kabáttrend

2018. téli kabáttrendje, nemcsak feltűnő és egyedi, de funkcióját is betölti, ugyanis a nagy vastag, akár földig érő darabok, melyek toppon vannak. Kifejező formák és élénk színek dominálnak.

Nézzük részletesen.

A téli kabátokon megjelenő szőrös részletek új dinamikát adnak a meglévő daraboknak. Feltűnhet zseben, mellnél, háton, vagy akár csuklónál. Az extrémségükön az is emelhet, hogy maga a szőr teljesen más színű, vagy más mintázatú, mint az adott alapdarab.

Fazont tekintve a bátor és elszánt divatban a laza, túlméretezettnek tűnő darabok a legvagányabbak. Ez akár díszítésben is megjelenhet, például egy túlméretezett gallér, gomb, vagy egy túl hosszúra szabott ujjhossz. A gombok dísztő elemként is működhetnek, akár egy figura szemeként. A rátét és a hímzett feliratok, játékosan vagány egyéniséget kreálnak.

A nőiesebb vonalat képviselők se csüggedjenek, ugyanis a karcsúsított derekú szövet, vagy vászonkabátok is toppon vannak, pláne a derékra helyezett vastag öv használatával.

A „köpeny” szerű poncsók vagy, ahogy én szoktam nevezni, „veddfelkék” szintén toppon vannak, főként a melegebb téli napokon. Ezekből is találkozhatunk hosszabb, vagy rövidebb változattal.

Mintákban a túlzott absztrakt, állati, kockás és csíkos is jelen van. A kabát hosszát tekintve, visszaköszönnek a földig érő és a midi darabok.

Sokan tévedésbe vannak, és azt hiszik, hogy a kabát alatt elrejthetik az előnytelenebb testrészüket. Sajnos ez nem így van, ugyanis kabátban is tökéletesen lehet látni ki milyen alkattal rendelkezik, így érdemes addig keresgélni, míg nem találtuk meg a hozzánk illő fazont és színvilágot.

Ha bizonytalan vagy, hogy mi is az, ami előnyös számodra, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben, pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el.

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

 Ágoston Bettina Háda- Stylist