fbpx

Színtípusok, a nyár típusú hölgyek elemzése

❄️🌸 Négy alap színtípust különböztetünk meg: tél, tavasz, nyár és ősz. ☀️🍂

Nagyon kevesen felelnek meg egyértelműen egy évszaknak. A legtöbb nőnél az a tapasztalat, hogy két évszaktípusba vagy évszak altípusba is kategorizálható. Az, hogy te melyik kategóriába tartozol, több tényező is befolyásolhatja, például a hajfestés vagy a napozás.

☀️ Ebben cikkben a NYÁR típusról lesz szó. ☀️

Általánosságban letisztult megjelenés, finom elegancia kíséri. Igazi pasztell nő. Bőrszíne lehet: csontszínű, lágy vagy hideg bézs, halvány rózsaszín. Haját platinaszőke, hamvasszőke, hidegszürke, középbarna, sötét hamvasszőke színek jellemzik. Emellett szemszíne világoskék, kékesszürke, szürke, pávakék, szürkészöld, világos mogyoró, szürkéskék árnyalatokból áll.

Ennek a típusnak 3 altípusát különböztetjük meg egymástól:
Nyár-Ősz típus – LÁGY NYÁR
Nyár-Tavasz típus – VILÁGOS NYÁR
Nyár-Tél típus – HIDEG NYÁR

☀️ LÁGY NYÁR (NYÁR-ŐSZ) 🍂
A finom elegancia mellett misztikus külső határozza meg. Színei halványabbak, mint a másik két nyár típusnak. Remekül állnak rajta a világos pasztellszínek, viszont bőre és haja színét életre keltik a friss, kevert árnyalatok, mint például a sötétlila, málnapiros, menta, kakaó barna vagy a fenyőzöld.
Hajszín: hamvasszőke, középbarna, egérszürke
Bőrszín: csontszínű, bézs
Szemszín: lágy pávakék, szürkészöld, kékesszürke, világos mogyoró

☀️ VILÁGOS NYÁR (NYÁR-TAVASZ) 🌸
Ennek a típusnak sokkal világosabbak a színei. Csipetnyi romantika és letisztultság jellemzi. Pár piros árnyalat üdítő hatással van rá és remekül mutatnak rajta a lila, türkiz és rózsaszín árnyalatok.
Hajszín: hamvasszőke, hidegszürke, platina
Bőrszín: csontszínű, lágy vagy hideg bézs
Szemszín: világoskék, kékesszürke, szürke

☀️ HIDEG NYÁR (NYÁR-TÉL) ❄️
Színei hidegebbek, mint a másik két nyár típusnak. Hűvös szépséggel írható körül, épp ezért a kék árnyalata a legjobb választás számára. Ezeken kívül a fukszia, a szürkés tónusok és a kakaó barna mutatnak jól rajta.
Hajszín: szürkésbarna, sötét hamvasszőke
Bőrszín: halvány rózsaszín, bézs
Szemszín: szürke, szürkéskék, kékeszöld

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkat vagy színtípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist.dancer), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretén belül felöltöztetlek, és én kiváló ötletekkel látlak el! További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

Dr. Halmainé Ágoston Bettina
Háda-Stylist