fbpx

Tanévnyitó, milyen ruhákat szerezzünk be?

Szeptember közeledtével az iskola és óvodakezdés biztosan mindenkinek nagy fejtörést okoz és rengeteg anyagi kiadással jár. Tankönyveket, iskolai eszközöket kell beszerezni, ráadásul a gyerekek nőttek nagyobb méretekkel rendelkeznek, így a ruhatár is módosul.

Legyünk környezettudatosak és költséghatékonyak!

Mivel a gyermekek úgy nőnek, mint a gomba, sőt a játékok alkalmával hamarabb elhasználódik a ruhájuk, érdemes second hand üzletet választanunk a vásárlások alkalmával. Üzleteinkben rengeteg gyermekruha található csecsemőkortól egészen tinédzserkorig.

Mire érdemes figyelni mielőtt shopping körútra indulunk?

– Legyünk tudatosak! Mérjük fel gyermekeink gardróbszekrényének tartalmát! Nézzük meg mi az, ami még jó lehet méretben és mi az, amire szükségünk lesz!

– Írjunk listát fontossági sorrendben!

– Válogassunk megfelelő méretben és praktikus/jól kombinálható színekben alsó és felső ruházatot!

– Vásárláskor törekedjünk a réteges öltözködésre, mert ősszel még elég változó az időjárás!

– Vigyük magunkkal a gyerekeket, hogy véletlenül se vegyünk olyan darabot, amit nem vennének fel. Inkább észérvekkel próbáljuk meggyőzni a praktikus ruhák választásáról, vagy épp lebeszélni a felesleges darabokról.

– Válasszunk olyan felsőruházatokat is, amit egy hirtelen jött rossz idő esetén könnyen felvesznek a gyerekek és a táskában sem foglal nagy helyet. Lehet ez egy kardigán, vagy egy kisebb méretű kabátka.

– Kicsit kedvezzünk is a gyerekek számára és vegyük figyelembe kedvenc mesehőseinek, színeinek, mintázatainak megjelenését egy-egy darabon.

A tanácsokat figyelembe véve gördülékeny és költséghatékony vásárlás elé nézünk.

 

Ha bizonytalan vagy, esetleg időd nem engedi, hogy a gyerekeknek ruhát válogass, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist) jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben előre elkészítem a gyerekeknek kívánt szetteket. További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

          Ágoston Bettina Stylist-Háda