fbpx

Táska trend

Már jól megszokhattuk évről évre, hogy az ,,outfittünk” egyik legfontosabb kiegészítője a táska. Ebben tartjuk az iratainkat, legfontosabb dolgainkat. Sokaknak csak két-három darab van belőlük otthon, de vannak megrögzött táskagyűjtők is, akik minden szettjükhöz újat viselnek. Jennifer Lopez is imádja a táskákat, a steppelt fazon többször megjelent már nála.

Nézzük idén milyen táskakialakítások hódítanak:

  • Téliesített szőrmés, steppelt és pufi táskák: A műszőrmés táska az őszi-téli trend egyik alapdarabja. Extravagáns kinézetével a divatkedvelőknek ajánlott elsősorban. Ezzel tuti megnéznek majd az utcán! Meleg téli időszakra utal, akárcsak a szőrmés testvére. Ez inkább sportos ,,lookok” részét képviseli.
  • Állatminták: Legyen tigris, zebra, leopárd vagy boci folt, mind-mind az idei őszi-téli trendek közkedvelt mintái. A mintákkal játszhatsz is, de érdemes az egyensúlyt megtartanod! A tyúklábminta idén megújult és a legtrendibb formábban robbant be a divatpiacra. Mindenképp viseld te is, ha különleges szeretnél lenni! Állatmintánál megjelenik a dombornyomott háromdimenzió kialakításnál elsősorban a kígyómintát használtak a tervezők. Szintén az extravagáns kategóriába tartoznak ezek a darabok.
  • Táska a táskán, cipőn és derekon: Nagy táskán kis táska, akár telefonnak, vagy zsebkendőtartónak. Próbáld ki, nagyon trendi idén! Az övtáska senkinek sem új, de a cipő helyezhető darabok, csak most kezdtek divatba jönni. Feltűnő, vagány kialakítás, minden tini alapdarabja.
  • Különleges kialakítású táskák: Doboz, kerek, harmonika, baseball sapka, parfüm, fagylat, csokoládé, bankjegy. Neked melyik a kedvenced? Azt hiszem, hogy mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló különleges darabot. 😉

Ha bizonytalan vagy, hogy mi az, ami előnyös számodra és melyik alkattípusba tartozol, akkor látogass el az oldalamra (https://www.facebook.com/bettina.stylist), jelentkezz be egy stílustanácsadásra és a Háda (https://www.facebook.com/hada.hu) üzletünkben pár csajos óra keretein belül felöltöztetlek, és kiváló ötletekkel látlak el!

További ötletek és képek: https://www.instagram.com/hadastylist/

                                                                                              Ágoston Bettina Stylist-Háda